Wah! Rindu Betul Aku Padamu Blog.

Salam geng!!! Apa kabar? Dah lama kita tidak bertemu...berapa ari ek? Hurm..3 ari..Fuh! Masa yang agak lama..Rindu weyh aku pada Geng Blogger..dan korang!!! Korang tak rasa pelik ke nape aku tak update blog nie? Meh nak cerita...Sebenarnya aku dah balik kampung..kat Kelantan. Ingatkan nak bercerita pasal perjalanan aku pulang ke Kelantan...dari Sarawak tetapi line broadband kat kampung yang agak kesengalan nie..membuatkan niat aku terbantut..Cets! Aku marah nie!!! Nampak tak kemarahan aku?????

Sampai rumah tok kat Air Lanas. Benda pertama yang aku bukak adalah laptop.Dengan perasaan gembira..aku pun bukak laa...pasang broadband..Cis! Line tarak ada pulak daah... Ingatkan Celcom dah upgrade line kat kampung..namun jangkaan aku meleset. Kat mana nak mengadu nie?? Tolong wat surat kat aku..boleh?? hehe..

Eh! Aku menulis nie sebab aku sayang korang!!! Aku update blog sebab aku tau korang rindu ngan aku...rindu tak??? Mestilah rindu kan??? Hehe.. AKu pun rindu ngan korang terutamanya duit Nuff Geng Blogger.. Tanpa blog sehari idup memang bosan laa.. Sebagai blogger yang amat tegar..kesengalan broadband memcetus kemarahan aku... Tapi tak apa..aku nak boikot broadband lepas nie..apa kata korang?? Setuju??

Okay lah..sekarang nie aku kat Tanah Merah..Jangan pelik ye dengar nama Tanah Merah..bukan tanahnya merah tetapi nama tempat.. Baiklah!! Aku terpaksa choww..nak kemas rumah banglow yang sudah lama tidak dibersihkan..banyak habuk der... Salam!!!!!!
p/s:
Derr..wa nak kecam Israel pas nie!! Hish.. Peace!

3 comments:

ardinihumaira berkata...

hehe.. kawan dni kat tanah merah guna broadband celcom gak.. okay je... kena guna dalam 3 4 hari sampai dia sebati ngan tempat tu kot.. try la.. besenya broadband ni meroyan masa tengah bulan. tatau la dni.. ni pengalaman dni la ;p

Pelembap Kulit | Hand & Body Lotion

Roronoa Zoro berkata...

xbek boikot broadband.. selagi ada kegunaan, kena lah jaga.. hehe...

aku rindu weh.. hari2 check kot2 ada update.. ehhee

fndrocka berkata...

salam kenal.berkunjung dari gengblogger

Latest Entri : Kisah Kapal Mavi Marmara

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??