Blog Sudah Berubah..Header Pun Dah Baru..

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Wow! Wow! Korang dapat lihat tak perubahan dekat blog Amir nie? Apa yang berubah? Sesiapa yang perasan,Amir akan belanja dia sesuatu...Nak tak?? (tipu nie).. Hehe. Ok!Ok! Yang berubah adalah kelebaran blog ini..Makin lebar..Cantik kan? Haa... banyak lagi nak kena ubah nie.. Lagi satu,header..

header baru.

Ha,gambar kat atas ini header baru Amir..Macam mana? Cantik tak dari yang dulu? Sila komen lagi..Hehe..

Yang lama..

Yang kat atas ini pulak yang lama...Amir rasa yang pertama lagi ok dar yang ini. betul tak? Apa apa pun,citarasa pembaca diutamakan.. Wah! Ini blog ambo...Bukan blog demo..Cewah! Just kidding.. 

Amir: Huhu.Warna sidebar wrapper je tak dapat diubah..

6 comments:

3.z.z.3 berkata...

wahhh...ok..ok...kreatif nye....

Nizam6281 berkata...

Nice header!
buatkan satu gak hehe
nak banner yang menggambarkan (Exam Week)
Hahaha

Amir Izzat berkata...

@3.z.z.3.hehe..simple je buat benda nie...

Amir Izzat berkata...

@Nizam6281..thanks..oh ya..ak mana pandai buat banner nie...yg header nie pun simple je..hehe

Khairunnisa' berkata...

Not bad, not bad =]

(http://ohmonstar.blogspot.com)

sarah shafie berkata...

cantik..simple tp byk mksud kot.

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??