Cara Cepat Jadi Kaya Sekelip Mata [hehe]

Assalamualaikum….Ha,korang buat apa tue? Dah makan ke belum? Kalau belum,jom makan! Amir pun lapar nie..Ok! Tahu tak tips nak jadi kaya? Meh baca..Amir nak kongsi ilmu sikit tapi Amir malas lagi nak cuba..Korang cuba la dulu..

Rompak Bank..
Wah! Haha..Korang berani ke rompak bank? Kalau tak berani,tak payah la mimpi nak jadi kaya..Korang rompak la bank tue letak dalam rumah.Kih3.. Jangan buat pinjaman bank..Nanti kena hantar balik bank tue… Oh ya! Ada orang rompak mesin wang.. Tarik guna tali..

Suruh Bomoh Jadikan Korang Kaya
Bomoh? Ye la..Orang Melayu kan suka bomohkan orang..Aku hairan..Mereka duk bomoh orang buat apa..Baik suruh bomoh tue bomohkan diri sendiri. Mintak dengan bomoh..Tolong bomohkan saya jadi kaya…Hehe..

Join Skim Cepat Kaya Tapi Cepat Miskin Adalah..
Ha,ini satu lagi orang Malaysia suka ambil..Skim cepat kaya buat diri jadi miskin..Alah..tipu je nie..Yang duk percaya itu buat apa? Kan? Tapi boleh jadi kaya jugak tau..Buat skim kaki tipu..Kompem korang akan kaya..Amacam?? (dosa tanggung sendiri..hehe..)

Jadi Toyol!!!
Wah! Yang nie paling best..Korang buat la diri korang jadi toyol..Mula-mula ambil cat hijau..Sapu kat badan..Pastu menyelinap masuk rumah orang.. Amir tengok..toyol nie banyak pulak duit..Amacam? Senang cerita korang berpakat dengan toyol-toyol se-Malaysia..Banyak toyol yang mendaftar sekarang..Ada saja benda yang hilang..kah3..

Eh! Dah habis? Haa..itu je laa..Buat jahat jangan sesekali,buat baik biar berpada..Selamat beramal..Jangan cuba..tipu je nie..kih3..

8 comments:

joegrimjow berkata...

jgn lupe meniga herbalife pon bleh jadi cepat kaya
klu usaha lebih la
hehe

A-Y-I-E berkata...

baik ko buat bisnes jual baju seperti ku.. hahahha

btw.. ur link dah ada di blog saya...

letak la link blog aku jugak yer

Amir Izzat berkata...

@joegrimjowwah joe..ok2..tak lupa tue..haha... Joe la kena usaha...gud luck..nanti dah kaya sila bayar ye untuk tips ini..haha..

herbalife? fuh! satu tin..mmg tak terdaya den nak beli..hehe

MR. MIND berkata...

nak kaya dua kelip plak camana?

Sharinginfoz berkata...

tak nak le kaya cepat2 nanti miskin cepat pulak

Amir Izzat berkata...

@A-Y-I-Ehaha..mana aku nak cari baju?? baju time kecik ada lah..kih3

haa.. dah letak dah..thanks

Amir Izzat berkata...

@MR. MINDwah! nak kelip seberapa banyak pun boleh..hehe

Amir Izzat berkata...

@Sharinginfozhurm..betul2...ak sokong..kalau cepat kaya cepat miskin tapi kalau bersyukur alhamdulillah..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??