Spammer Nie Gila Ka??


Salam geng!!  Apa nak buat dengan spammer nie ha? Patut ka Amir g rumah dia? Kasi tau dia itu komen macam setan?? Haha. Uiks..Kasar tue.. HA! Apa da spammer nie??? Banyak giler link dia letak?? Nak suruh aku mati ka g lawat dia?? 

Memang nak kena spammer nie..Tak pe-tak pe..Masih boleh kawal kemarahan ini...Dah banyak kali dah kau buat onar kat blog aku..

Korang pernah kena tak komen spammer macam nie?? Apa korang buat?? Jom g belasah..Eh! Amir bukan kaki pukul daa..Geram jugak tapi nak buat macam mana..Lumrah alam..kan?

Amir: Apa yang penting??? Kerjasama!!! Bukan!! $$$ daaa....

7 comments:

Pisyek berkata...

entri kite lebih kurang la... tapi sample kat pisyek lg menarik kot... jom usha... hehe...

hanis aleeya berkata...

haha.. mmg gila la..

[[iidyLL_iceneSS]] berkata...

otak xcenter dh org cm2..huhuhuhuhu

Amir Izzat berkata...

@Pisyek..ye ke?? wah! amir pi lawat pisyek laa..entri amir entri dak sekolah je..

Amir Izzat berkata...

@hanis aleeya..hahaha..betul2..sakit jiwa kot..haha

Sha-na.Szied berkata...

sama lah kite nye probs..
camne nk hilangkan ehk?
ade orang kate letak captcha kat blog kite..

but rimas la capcha tuh..
tengok sini..

Liyana berkata...

hebatlah..
spam plak ntah hape3 tah..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??