Ini Watermark Saya!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..  Petang tadi Amir g jalan kat Wisma Satok..Then,Amir terjumpa satu software unyuk buat logo. Jadi,belilah..Banyak software yang ada..Nak beli photoschp cs4 Amir tak pandai..kalau beli buat rugi je...

Ha,gambar kat atas itu la logo yang Amir buat...Simple dan tak cantik kot..kan? Haha. Itu je la yang mampu Amir buat..masih terkial-terkial menggunakan software tue...Jadi,logo yang kat atas tue Amit akan jadikan ia watermark..Eh! Betul ke eja watermark nie?? Keliru...


Ha,setiap gambar Amir akan jadi seperti nie...hurm..nampak tak cantik la?? Tapi tak apa..guna untuk sementara....... Kalau nampak gambar nie...ia mesti dari blog Amir.... Nak  letak Pic hosted@Amir Izzat pulak....

Amir; Kalau bab edit gambar,kompem gagal..hehe

8 comments:

FaTiN berkata...

cun!
aku x kreatif nak buat watermark. tengok orang punya boleh le hehe

Amar Amirah berkata...

kenapa tak buat background transparent?

Amir Izzat berkata...

@FaTiN..hahah..sama lah....itu je yg terbaru..hehe

Amir Izzat berkata...

@Amar Amirah..transparent? watermart tue ke? adoi..tak pandai laa..masih dalam pembikinan..kalau kak amirah nak ajar..boleh..hehe...tolong buat sekali pun boleh...

OnlyZul berkata...

Elok buat transparent..
so gambar kat blakang tu boleh nampak..

p/s:dah 3 hari mengadap adobe photoshop..last2 jadi jugak..ok la dari xde lansung...belajar dalam youtube je...

+d.O.Y.A.h+ berkata...

chayok2 amir~ =)

Amir Izzat berkata...

@OnlyZul..itu laa..Amir tak pandai..adoi...yg software tue cam sengal je... haha.. ha,tolong buat ntuk amir..hehee..

p/s: 3 hari? wow..mmg lama..hehe

Amir Izzat berkata...

@ d.O.Y.A.h .heheh...thanks... chayok je??? haha

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??