Uiks..Dapat Buffered Earnings Lagi?


Assalamualaikum… Semalam. Nuffnang bagi pulak dah Buffered Earnings. Aduhai..Perlu ke Amir gembira? Entah laa..Rasa macam tak best pulak,kan? Dulu,kalau dah dapat Buffered Earnings bukan main gembira lagi tapi kali nie..Entah la..Macam tak best pulak..Mungkin $$ cash out belum sampai lagi kot..Argh! Apa barang tunggu $$ cahs out..Ahaks

Ades..macam mana nak sampai kalau semalam baru je tekan butang cash out.Haha. Amir dengan Cikgu Isza sedang menanti $$ cash out sampai.. Cikgu Isza nak beli kamera laa..Nanti boleh bergambar sama-sama..hehe

Pasal Buffered Earnings nie..Aku dapat yang Air Asia satu dan..Eh! Susah la nak eja..Korang tengok sendiri laa..

alhamdulillah..

Ha,nampak tak? 2 buffered earnings Amir dapat tapi yang satu tue tak berjalan laa..Huhu..Entah mengapa..Amir rasa tak gembira.. Oh ya! Lupa..Amir berblog bukan nak cari $$ banyak..sikit je..Berblog untuk suka suki..kan?

AMir: Mulut cakap lain..Hati kata lain....

29 comments:

amar haziq berkata...

tahniah...
saya belum pernah lagi

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

hudhud berkata...

wah wah i dah tak dapat dah ! huhu :(

Mohd Fadil berkata...

ok la dapat...dari aku langsung tak dapat2...ehehehe..mana nak dapat, baru start berblogging seminggu dua..ehehehe

sarah shafie berkata...

ok r tu..slow2..

Sharinginfoz berkata...

memang betul suka-suka blogging ni

Berapa earnings terbanyak nuffnang?

ardinihumaira berkata...

best tu... buffered dni asik merajuk minggu ni.. huhu..

ayin~weeweet berkata...

meh belanja meh hahaha

AiN Z berkata...

wahh.. saya tak pernah dapt.. kalau dpt pun sy tak tahu buffered tu ape.. T__T

cikgu isza berkata...

uikss.. taknak ke?
taknak bagi akak.. hehehe..
kena kerja kuat cari traffik..
bukan senang nak dapat buffered tu tau..

maCy berkata...

syukur2.. huhu
maCy skg susa kot mau dpt buffered..huhu

Huda Luna berkata...

suka eh dpt B.E
hehe

pasang niat bg betol balik
kompem earning laju naik
huhuh

suhaisweet berkata...

Congratz..aku masih lom ada rezki lg,insyallah...Anyway i got latest too, nice too Nice Lorr

Gorgoms berkata...

Tahniah bro....

LyNn HaMzAh berkata...

tahniah la dapat buffered earning...lynn pun dapat juga tapi x pernah pun cash out lagi sebab tak cukup pun rm50.00...blog lynn x selalu update pun dan tak ramai yg datang berkunjung...huhuhu...

Amir Izzat berkata...

@amar haziqtq...nanti dapat ar tue... :)

Amir Izzat berkata...

@Mohd Fadil.. ha,insyAllah dalam beberapa minggu lagi..ko akan dapat..senang je nak dapat nie...istiqamah penting

Amir Izzat berkata...

@hudhudaik..betul ke? yg aritu dah habis ek?? huhu

Amir Izzat berkata...

@hudhudaik..betul ke? yg aritu dah habis ek?? huhu

Amir Izzat berkata...

@sarah shafieokeyh...slow gak nie..hikhik

Amir Izzat berkata...

@Sharinginfozhehe..rezeki..mmg untuk suka-suka... nak wat cmne..huhu

Amir Izzat berkata...

@ardinihumairaha,dini kena pujuk tue.. :)

Amir Izzat berkata...

@AiN Zalaa...jgn sedih..mesti dapat punya.. usaha2...:)

Amir Izzat berkata...

@cikgu iszahaha..nak ..syukur..

hurm..rasa malas la nak cari trafik..letih.. huhu...cikgu ada dapat lagi ke lepas cash out?

Amir Izzat berkata...

@maCysusah? kenapa pulak?? hurm...mesti ada benda nie..kan? hehe

Amir Izzat berkata...

@Huda Lunainsyaallah..niat berblog untuk lepaskan tensen je..:)

Amir Izzat berkata...

@suhaisweetthanks!...ha,kena usaha ntuk cari benda nie..nanti dapat laa... boleh punyer..

Amir Izzat berkata...

@Gorgomsterima kasih kawan

Amir Izzat berkata...

@LyNn HaMzAhterima kasih..hehe.. oowh..cari la pelawat..baru earnings tue naik..update selalu..baru boleh dapat... haa..:)

AishaDIYanything berkata...

wah... bestnyer.. tak penah dapat lagi pun...

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??