Oh! Followers! Mari Kita Beramah Mesra..

Assalamulaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua terutamanya followers Amir izzat.

Malam nie..Amir rasa Amir nak kenal korang la followers..Boleh tak? Marilah sama-sama kita beramah-ramah mesra supaya ukhwah antara kita terus berkekalan..Disamping itu jugak,dapat mengenal antara satu sama lain serta dapat mewujudkan suasana yang harmoni apabila ukhwah yang terjalin itu kuat..Tak gitu ka??

persahabatan..

Kalau kita sudah saling mengenali antara satu sama lain..Bertambah lah kawan..Persahabatan yang terjalin tak putus-putus,kan? Oleh itu,marilah sama-sama kita beramas mesra dengan memperkenalkan diri masing-masing..Macam mana, nak tak? Amir okay je..Kalau persahabatan yang kita jalinkan ini utuh..kan bagus.. Mencari kawan untuk mendapat keredhaan Allah...Ha! Bukan untuk follower sahaja..Mana-mana pembaca di blog Amir Izzat yang nak beramah mesra..boleh la memperkenalan diri..

 bantu membantu..

Kalau dah kenal..kita dapat saling membantu..tolong menolong..Kalau ada apa-apa kes ke..Kita dah kenal..kita tolong..Kalau tak kenal pun kita tolong..itulah penting persahabatan...kan? Nak cari sahabat yang baik,kita harus menjadi sahabat yang baik dahulu...kan? Haa..Jom la kita berkenalan..Jangan segan jangan malu..Amir tak makan orang..Amir nak cari kawan je...Meh...Kenalkan diri anda di ruangan komen..Salam kenal!!!

Berkenaan diri Amir:

Nama penuh..Panjang..Bukan panjang...terlalu panjang..Muhammad Nor Amirull Izzat.Jadi,korang boleh panggil Amir je..Berumur 16 tahun..Bersekolah di Sekolah Menengah Teknik Kuching..Ambil kursus Katering.. Apa lagi ek? Ha! Anak sulung.. Adik beradik semuanya perempuan..bosan wey tak da adik lelaki.. Asal dari Kelantan tapi duk Sarawak..Cukup lah kan...

Lagi..Amir nie baik hati..kih3....korang??

11 comments:

kenwooi berkata...

unity is important =)

Nur'Ain Illiyana berkata...

ows...muda remaja lagi ropenye adik amir izzat ni..hehehe...okes, baru je lps jadik follower blog amir nie..so nk perkenalkan diri pulak..name ain,umo 21 (call me akak la ye..hahaha) ,asal kelate,ank no2 dr 8 org,yg no 1 je lelaki..best wooo xde adik bradik laki nie..hehehe..skrg blaja kt mansoura..kalau xtau google je lah ye..

Ais berkata...

follow u, follow me back yeah...

Amir Izzat berkata...

@KENWOOI...betul2....aik..tak nak berkenalan ka?

@Kak Ain..wah.. muda lagi laa..masih remaja.. baru jadi follower? terima kasih banyak2.. hurm.. 21? Masih muda gak tue...panggil kak ain..ok laa...hehe..asal klate jugok? haa..bereh! Hurm..

aik..best ka xda adik lelaki? pelik2..ahaha... blaja kat mansoura? tak pernha dengar nama nie..blaja tue amik apa kak??? mesti best..kan? Ha! Salam kenal dari amir..semoga kita terus berkawan...kan???

@Ais....hurm..okeyh..kalau berkenan..oh ya..terima kasih..

hanis aleeya berkata...

nasib la dapat adik semua perempuan.. hahaha...

hAsiFzuL berkata...

yup3~ aku x jd follower ko lg ke dah eh???
eh, aku plik gk, npe dh jd follower, just nk rmaikan follow je.. pdahal komen lgsg x~ apa punye follower daa~

www.kozambo.blogspot.com

Nur'Ain Illiyana berkata...

@Amir Izzat

best je..hahaha..ad abg sorg pon xterlayan dik oiii..mcm2 kerenah mengalahkn yg pompuan...

ows..xpnh dgr ek mansoura?..hukhukhuk, mmg xpemes pon..akak amik kos ubat mengubat org ( tabib )
hehehe

iA..amir..study biar gempak tau :)

@ien_R@z berkata...

salam..

aii.. muda lagi kamu nie ek?? adik rupanya.. hehehe.. pepon selamat berkenalan ya!

i'm 21, from terengganu, takda adik but have 5 braders n 10 sisters.. kira snri la ek.. hehe.. erm, study in IPG kampus Bahasa Melayu. Kl..

so.. selamat berkenalan.. hehe ^__^

Amir Izzat berkata...

@hasif...hurm...ada macam2 jenis follower dan berbagai ragam daa...

@Kak Ain..wah...tak terlayan..hahah..adoi...

erm..tak pernah dgr.ooh..jadi tabib..kalau amir sakit...amir panggil kak ain boleh..free kan? hehe...

Amir Izzat berkata...

w'salam kak Aien...

yup! masih muda dan hensem..haha....gurau2..

ooh..dari gannu..dekat ar dgn kelantan...hehe....
nanti pi sana boleh ar jumpa..kan? :)

bongsu la nie? wow.. haa..5 brader? fuh! kala amir ada adikk beradik lelaki..hari2 berlawan..haha..tp xda huhuhu...

haha...orait... salam berkenalan.....


oh ya..lupa nak hidang makanan kat tetamu..haha.. :)

Gee berkata...

happy friendship amir.. ^ - ^

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??