Saya Suka Darkbatman,Awak?

paparan blog Dartbatman

Fuh! Siap jugak versi saya suka blog. Ini blog kedua pula yang saya suka. Saya suka pun ada sebab tau.. Oh ya! Dah baca Saya Suka Ben Ashaari,Awak?. Kalau belum,pi baca nun.Rugi woo..

Hurm.Kenal Batman tak? Aku rasa..semua orang kenal..kan? Tapi ini bukan Batman Forever tetapi seorang blogger yang lebih dikenali sebagai Darkbatman. Dah la Dark.. Batman pulak tue.,cun la.

Ha,kenapa ek aku suka Darkbatman? Entah laa..Mungkin sebab dia peramah kot. Betul aku cakap nie..Hari tue,pada malam yang indah..kami berdua berbual di bawah sinaran bulan..Fuh! Romantik!! Eh! Dah melalut nie..Hehe.

Ada laa..satu hari tue aku komen kat blog Darkbatman..lepas tue,kami berbalas komen kat blog Darbatman..Peramah ek Dartbatman..Kira berborak la sikit-sikit masa malam tue..Kan malam ngah bosan..Tak ada orang…

Lagi satu,aku ada mintak pandangan dia tentang blog aku..Jadi,dia cakap kena header. Aku pun terus buat header..Hehe.. Terima kasih la ye.

gambar hiasan

Entri dia pun okay..Best semua!!! Aku baca la entri lama-lama tue..Godek-godek sikit.. Kalau korang pi blog Dartbatman..Baca la kat Entri KantoiAda apa kat situ?? Ha! Pergi tengok sendiri… Huhu..tapi kan..Dartbatman demam laaa….Kesian dia...Huhu..tapi dah okay! hehe..

1 comments:

IKRAM KECIK berkata...

salam . hehe . blog dah siap dah . dah xda masalah nak padam2 jarak . hehe . t'kasih tolong :D

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??