Pertama Kali Seumur Hidup Makan Di McDonald!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Ok! Kita lupakan yang tensen-tensen..Jom kita tengok gambar makanan nie..Sikit je..Ahaks.


Ini aweks aku..Ahaks..Gurau je laaa...Korang jangan jeles ar..Lawa tak? Kawan aku nie..Makan sama-sama..Nak tackle sila hubungi aku sekarang..Ahaks...On jak..


Wow! Banyaknyer...Kak McD free je ka french fries ni,kan? Aku tak pernah pergi..So,aku tak tahu lah regenyer..haha..Jakun beb..Fist time seumur hidup... Yang nie aku lantak sorang-sorang..Kenapa? Tak percaya? Hehehe...


Ha,yang nie kau pesan untuk diriku dan dirinya...Sedap! Harga burger tue murah je..Air pun murah..Kalau korang lapar ke apa ke..Bajet ciput..Korang pergi la McD...RM5 lepas doe... Air pulak boleh isi semula..refiil..Memang best ar...


Inilah pengalaman pertama aku singgah di McD..tak pernah lagi woo.Kawan ajak.. Eh! Macam budak-budak la aku nie..Ha,korang pernah pergi McD tak?? Apa komen korang? Best? Tak best? Tak sedap? Jom luahkan....Ahaks.

Boleh layan bola sambil makan!! Ahaks...Korea lawan sapa ntah aritu..

24 comments:

::cikjuju::◕‿◕ berkata...

siyes x penah pegi?????biar betol!!!...anyway good improvement la...^^,

Hazirah Barakbah berkata...

1st time?? biar betol??? umur bape nih?

Khairunnisa' berkata...

Aww, tak pernah pergi sebelum ni? Agak terkejut di situ.

Nisa tak ingat bila first time menjejaki ke McD, but I'm sure my parents brought me there waktu kecil-kecil dulu. Ingat lagi barang permainan yang Daddy beli iaitu Pocahantas =]

My all time favourite, mestilah french friesnya.

heart~ berkata...

biar betik!!! 1st time ke???

IKRAM KECIK berkata...

Bley la . Hehe . Bg la code dia :D

Vanilla Popsicle berkata...

betul tak penah pegi?
wah! kagum..

Afzainizam berkata...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

yummmyyyy.... frach fried MC D ni mmg kegilaan aku

nas berkata...

oh tidakkk..biar betik ko 1st tyme mkn mcd????? ehehehehe....
ak 1st tyme makan pon tyme skolah rendah...ader jamuan...
la nie sebulan sekalik..ehehehe

ngesngos berkata...

nyaammm...
lame tak pegi mekdi

Cheq Tun berkata...

BIAR BETIK!

äþèéž™ berkata...

1st time mkn kat mcd
tapi bukan x pernah mkn mcd kan
delivery ada
take away pun ada
drive tru pun ada
tukang beli pun ada
betol tax?

hazman aka species1980 berkata...

skang kalau nak tengok world cup kt MCD best sebab ada astro byond HD

Amir Izzat berkata...

@::cikjuju::◕‿◕a'a..betul..nie pertama kali seumur hidup.... thanks!! anjakan paragidma..hehe

Amir Izzat berkata...

@Hazirah Barakbahyup! umur? 16 tahun je..

Amir Izzat berkata...

@Khairunnisa'wah! terkejut ke?? jgn2..bahaya..hehe..

hurm.. wah! pernah pergi ek time kecik? amir sentuh pintu mekdi pun tak pernah time kecik..kfc penah ar..

french fries? saya pun..ha,McD bgi free kan?

Amir Izzat berkata...

@heart~ini bukan biar betik dah..ini biat durian..hahah...betul la..kenape? tak percaye?? :)

Amir Izzat berkata...

@Vanilla Popsiclewow? kagum? wow! teruja Amir Vanilla kagum..tq.

Amir Izzat berkata...

@Afzainizamwah! sungguh puitis kata-katamu..terima kasih..salam perkenalan..

Amir Izzat berkata...

@nas..ye laa...1st time nie..hurm.. ooh..sebulan sekali ok gak tue..amir setahun kali 2 tahun baru pergi..hehe

Amir Izzat berkata...

@ngesngos..jom kita pergi..nyummy..hehe

Amir Izzat berkata...

@Cheq Tunbanyak sungguh betik disini ye...kih3

Amir Izzat berkata...

@äþèéž™salah2..salah..hehe.. 1st bermakna..pertama kali menyentuh makanan dari mcd nie..ha,1st seumur idup..:)

Amir Izzat berkata...

@hazman aka species1980.betul tue..memang best..bunyi pun memang padat!...kan?

صمصم berkata...

Tahniah kerana ini 1st time. Lain kali jangan pergi lagi. Jangan Melanggan Produk Zionist...

Setiap sen yang dibelanjakan adalah peluru kepada saudara kita di Palestine. Atas dasar kemanusiaan, boikot lah produk ini... Jangan tolong zionist menyembelih & bermandi darah kanak-kanak, wanita dan rakyat Palestine. Cukuplaaaaaaaaaaa

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??