Blogku Berwarna Pink..Jangan Kau Bilang Daku Pondan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog Amir Izzat,pembaca curik-curik dan tidak lupa jugak yang setia bertandang ke blog Amir Izzat yang tidak seberapa ini. Baiklah..Korang ada lihat tak perubahan di dalam blog ini?  Ha,macam mana? Cantik ke K.O??

Kalau korang kata cantik,Amir akan belanja korang tengok Amir makan aiskrim..Kuang-kuang..Gurau je lah. Ok! Apa yang Amir ubah adalah warna template blog Amir Izzat ini. Sepertimana yang korang lihat,sudah menjadi warna ungu ala-ala pink..kira pink lah kan??. Cops! Saya bukan pondan atau seangkatan dengannya. Amir tetiba je minat warna pink..Cantik apa..kan? Perempuan pun suka...Kita kena buat baik dengan perempuan..kih3.. Bodek nie tau...

Benda yang kedua Amir ubah adalah header..Hari tue header lain... Nak tahu header apa yang Amir guna sebelum nie? Ha,klik sini


Yang nie pula header baru!!! Hikhik..Style tak? Macam mana Amir buat header nie?? Ha,macam nie..Amir ikut tutorial Ika Honey Bunney...Tepuk tangan untuk dia... Korang pergi la terjah blog dia.. Memang best!!



Tidak lupa juga kepada cik Hazzy yang sudi mengajar Amir mengubah warna sidebar tue..Pening kepala tau nak mengedit blog nie..Ahaks..Susah giler..Tapi boleh tahan laa...Mengedit sambil belajar..Ilmu nie tauu...Ilmu berblog..So,lain kali kalau ada orang mintak tolong..Amir boleh tolong...Pasal blogspot je laa..hehe..

Ha,Amir nak korang komen blog Amir nie!!! Kalau tak puas hati..Sila hempas laptop anda ke lantai atas paparan blog Amir yang buruk ini..kih..kih..Relaks...Komen tau...Dan saya bukan pondan ye..Pink adalah cantik..cantik adalah untuk wanita..tetapi saya lelaki? Argh! Lantak lah kan?? Hehe... Eh! Pink ke ungu nie? Ahaks.

22 comments:

shida~ berkata...

salam...

pink mmg sgt sweet...guys yg ske pink pon dh ramai sekarang..bkn pondan je..hehe..anyway, ur blog nampak sgt sedap mate memandang..=)

azzah zainal berkata...

pink cantekla awk..hehee :)

Hazzy Ishak berkata...

pink itu menawan walaupun bukan warna kegemaran
hakhakhak

En iLham berkata...

salam singgah
pergh
sweet blog ko ni
sedap je mate memandang
hehe.
bagus2

Yiedpozi berkata...

cantik jerk aku tengok...

Amir Izzat berkata...

@shida~ w'salam..
ye ke dah ramai? bgs ar..ingatkan Amir sorang je..kih3..

wah! terima kasih puji..sedap pandang? wah2.. shh...nanti belanja makan aiskrim... hehe.. :)

Amir Izzat berkata...

@Hazzy Ishakbetul2..amir suka biru..tapi pink ni menawan sangat..susah nak tolak jauh2..haha... Hazzy..thanks banyak2..

Amir Izzat berkata...

@azzah zainalwow! cantik ke? hehe..tak lah cantik..blog pompuan yg lain..fuh! memang cantik giler lah..kan? :)

soclose2213 berkata...

cantik..sedap mata memandang..pompuan mesti terpikat ni wei..=.=

Nana Eddy berkata...

oke je... datang lawat n nanged :)

Cylia Chel berkata...

terus terang sy ckp..sy xsuka pink..(utk baju lah)..
tapi utk blog..mmg sesuai..CANTIK..

ardinihumaira berkata...

dni suka warna pink ini! serius! ^_______^

Amir Izzat berkata...

@Yiedpozisama ar..aku negok pun cantik!.hehe

Amir Izzat berkata...

@En iLhamsinggah ler..jgn segan..wah! sweet ek? mmg manis..hehe..terima kasih ye..

Amir Izzat berkata...

@soclose2213wah! memang nak pikat pompuan nie..jgn kasi tau yg lain ye..hehe

Amir Izzat berkata...

@Nana Eddyok? thanks! wah..selamat dtg!! :)

Amir Izzat berkata...

@Cylia Chelye la..sama la kita..mak tak kasi pakai baju pink..hahah...

ha,blog mmg cantik warna pink..kan? kan?

relevan berkata...

wow ! pink kaler gitu..nampak cantik dan selesa..

mffzone berkata...

pweitttttt!!!!

cantik u ... org nyer cantik ker..?

OnlyZul berkata...

wah...aku pon guna pink jugak...haha..
seronok pulak guna warna pink nie...
Jom kita martabatkan warna pink..wah3..

IKRAM KECIK berkata...

SALAM
hehe . bg la code dia . tapi xtau la nak tarok kat blah mana :D

mana ada byk brubah :D pakai theme classic je :D eh . bg code reply ada gambar skli ea . hehe :D

Mama Yuki berkata...

Salam, anda berani! pink bukan utk perempuan je.

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??