2 Tudung Yang Dilarang Untuk Dipakai.


Assalamualaikum para pembaca khususnya perempuan yang memakai tudung. Kalau perempuan yang tak pakai tudung tue,elok jugak lah baca benda nie. Ha,korang pakai tudung nie..Korang tahu tak tudung apa yang dilarang? Jangan pakai membabi buta je.

Baiklah.. Serius nie..Tudung yang pertama adalah dari mengkuang Aik! Ada ke? Memang ada…tudung saji! Haha. Jangan marah.. Tudung saji amat sekali dilarang untuk dipakai nanti orang gelak. Kah.kah.kah. Eh! Betul nie..Saya tidak tipu sama awak tauu..Saya serius maa…Cuba tengok muka saya…
hensem tak? hehe

Serius kan? Haha. Ok! Ok! Satu lagi yang dilarang adalah tudung dari jenis keluli. Sila tengok gambar dibawah.


Toink..toink…Haha. Tudung periuk daa..Kalau nak memasak sekalipun..Janganlah pakai tudung periuk..Aduhai.. Ambil serius ye. Mana lah tau ketika memasak tue..Terpakai pulak tudung periuk nie..Lagi-lagi,ada tetamu yang datang ke rumah..Malu tue…hikhik.

Setakat nie je lah…Macam mana? Betul kan dilarang?

Amir: Yang tak pakai tudung tue macam mana ek??? Hurm..Masih nak pakai 2 tudung kat atas tue? Terpulang..hehe. :)

18 comments:

fyna berkata...

haha..apela..wat suspen je =P

♥ suterakasih ♥ berkata...

hehe..buat lawakk ekk

- zuriey - berkata...

o.. baru tau..terima kasih..hehe

Amir Izzat berkata...

@fyna.ahaha...gurau-gurau je laa...

Amir Izzat berkata...

@♥ suterakasih ♥ hikhik,..sekali sekala bah...haha..jangan pakai ye...hehe

Amir Izzat berkata...

@- zuriey -.laaa..ye ke baru tau?? haaa...nak pakai pun boleh jugak..hehe... oh ya...sama-sama.. :D

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahaaa.. aduhaii ingat betul la pasal tudung yang gurl dok pakai tu.. rupanya tudung lain yg dicakap..

Nurain Hasan berkata...

eii.ingatkan tudung ape.dh la saya pakai tdg
haha!

mOLLie berkata...

hahaha..dah agak dah... hehe.. nice nice~

makdara terdiva berkata...

mmg saspen...tergezut hakak dek oiii

Amir Izzat berkata...

alamak..haha...sorry..sorry.. saja je nak kasi cerita sikit..ha!

terima kasih ar sudi membaca..

ha! amir mana la tau sangat bab tudung nie..kena tanya yang arif. bukan blogger Ariff.. tp yg tau..hikhik

aNiS tHe BumbleBee berkata...

kih kih kih...cis sungguh...kobar2 bace nih..ape pun,u make my day lah...cheers!

[[iidyLL_iceneSS]] berkata...

huhuhuhu
sbr jer ar...
de ke org yg nk pkai...
tudung saji dl kecik2 pnh ar men2 pkai..
muahahahahahaha

SayapLara berkata...

ceyhh
ingt tdung apa la
wakakaa
kalo nk pkai gak??

farra8979 berkata...

lor... suspen sungguh...

Sharinginfoz berkata...

nasiba biak awak cakap, kalau tak suruh adik saya pakai tudung saji.....

Hazzy Ishak berkata...

tudung saji tu sesuai ke sawah

Hassanah berkata...

dh agak dh
tudung saji tu mesti ade (=

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??