Cuba Klik Iklan Ronnie Got Lucky...HOT!! [ScreenShot]

Hey geng..Korang Pernah klik tak iklan Ronnie Got Lucky..Memang best giler..Ahaks..Tak tahu iklan dia macam mana? Apa yang seksinya ek? Jom kita lihat screenshot dibawah..

Macam kat bawah nie...



Gila lah cerita nie..tapi best..baik korang pi tengok sekarang..tak sesuai untuk tontonan under age..Bahaya beb..Kalau korang tengok..memang..memang..susah ar aku nak cakap..korang pergi la mana-mana blog..Korang klik..jangan terlepas..Jarang ada iklan macam nie...Jom klik! Okay? Seksi giler aweks dalam video tuh..Kah3..

6 comments:

Bingai @ Bangang berkata...

Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa meletakkan logo e-Direktori di blog anda sebagai tanda sokongan.

Terima kasih kerana mendaftar sebagai "Followers" di e-Direktori!

y@n@ M!B berkata...

da klik mmg klaka glerr..haha~

Fara Dee Dilah berkata...

hahaha..mcm2..

Amir Izzat berkata...

@Bingai @ Bangangokeyh! terima kasih..saya dah letak kat banner site..terima kasih banyak-banyak

Amir Izzat berkata...

@y@n@ M!B a'a..tapi yang part last tue amir tak puas hati..dia kena download IE8 pulak..adoi

Amir Izzat berkata...

@Fara Dee Dilahhehe..pergi la tengok nanti..kih3.

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??