Tukar Template Lagi...

Assalamualaikum...

Ha! Ada tengok perubahan pada blog Amir tak? Sekarang...Amir dah tukar template blog nie.kasi kecil sikit. Tak mahu la besar-besar..Berat..Simple je kan? Tapi ada masalah coding pulak..Argh! Benda itu boleh diselesaikan..kan???? 


Korang suka tak ? Kalau tak suka..Amir boleh tukar ke template asal balik..Haa..sila komen ye. Satu lagi,link pulak hilang daa..Adoi..kena cari balik. Maaf la wahai temanku...

Kenapa Amir tukar template? Haa..sebab Amir suka template yang simple..yang nie je ada. Kalau guna design template..Amir tak pandai..menyusahkan.. Yang nie je la Amir mampu buat..Nak edit dia punya tulisan nie..Kecik kan? haa..Nak cari kod apa ke? Haha..Pandai-pandai lah Amir nanti...

Yang penting..korang selesa..Pembaca diutamakan..segala ketidakpuasan sila utarakan..terima kasih..

2 comments:

Ahmad Syazwan berkata...

ok ja

Amir Izzat berkata...

Ahmad ..ok? wah...terima kasih..... ingatkan tak ok tadi..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??