Mp3 Apple Ipod Shuffle Hanya RM75??


Petang tadi..jalan-jalan kat Wisma Satok.. Selepas teman kawan pi karoeke..1 lagu 1 ringgit...dekat kedai Keluaga Happy. Aku g la jalan-jalan kat kedai games. Ternampak la banyak MP3 kat depan kedai tue..Singgah sebentar laa..

Tengok punya tengok..Harga murah gilerr.. Rm75 tue..Mula-mula tak tahu yang MP3 tue Apple punyer...Tengok kat belakang.. Eh! Betulkah...Memang aku tak percaya..Tengok lagi MP3 lain...Wah!! Memang betul..Ada lambang Ipod dan logo Apple kat depan tue...Memang sah...

tapi aku musykil laa..Takkan Ipod shuffle murah gitu je... Boleh percaya ke nie?? Hajatnyer nak beli..Ada tips tak nak tau dia ori ke tak?

Amir: Barang tiruan banyak sekarang nie...adoi..maaf kar Amar..Amir typo..hahaha

5 comments:

Amar Amirah berkata...

" Ternampak la banyak MP3 kat depan BLOG tue "

depan blog?

Amar Amirah berkata...

Kalau murah sangat tu sah2lah tak ori.HAHA.
cuba lah google cari kat site apple ke camne appearance ipod yg ori.

Amir Izzat berkata...

@Amar Amirah..ops! typo..hehe... ha,ye ke tak ori? tp nampak macam ori laa...kalau tgk kat site apple mmg mahal.. ada org ckp..harga dah turun..xtau lah..hurm..

nas berkata...

heikss...murahnyer??? 75 hengget???? tapi takot xori jerk..xnak meyh..ehehe

Amir Izzat berkata...

@nas..a'a..memang murah...mmg xcaya.. entah la..nampak cam ori je..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??