Kenapa Perempuan Tidak Suka Dirogol??

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Sejak kebelakangan ini,kes rogol banyak pulak yang terjadi. Kena culik,lepas tue kena rogol Aduhai..Sengsaranya. Aku lihatkan,kes rogol nie macam orang tak peduli sangat. Polis pun. Argh! Malas nak cakap pasal isu rogol,kita cakap kenapa pasal kenapa perempuan tidak suka dirogol…

Begini,aku teringat dulu yang aku pernah baca la kisah pasal kenapa perempuan tidak suka dirogol nie. Tak apa lah. Kita imbas sikit-sikit je.

Macam nie…Cuba korang bayangkan..Orang yang korang tak kenal..Orang asing. Tiba-tiba datang korek hidung korang..Suka tak? ,Tentulah tak suka, kan? Tetiba je korek hidung orang,apa kes? Hidung sendiri tak da ka?

Macam itu jugak dengan kes perogol nie..Perempuan tak suka orang asing tiba-tiba gi rogol dia..

Ha,macam itu juga perasaan perempuan. Ok! Ok! Korang tpernah rasa kena rogol kan? (Sorry). Senang cerita,korang bagi orang lain korek hidung korang? Kemudian,korang datang ke sini balik..Korang cakap kat aku,macam mana rasanya..okay? Hehe…

Sekadar entri ringkas nie..Aku rasa korang faham, kan? Kalau aku tulis dengan lebih detail,takut ditahan sebab buat entri lucah...masalah nie..Harap-harap korang faham..

13 comments:

CERITAKU... berkata...

hehehe..lelaki lak suke dirogol tak??

Melz berkata...

masih blur2 untuk memahami :|

AISHA SAAD berkata...

pahammm.
tapi, haha korek hidong tak sebengang kena rogol kot.
aku syak ahh. tah tak tau!!

woaini_87 berkata...

haha.. cerita ni I pernah dengar.. =)

Amir Izzat berkata...

@Melz..hurm..macam nie..kalau orang pi korek hidung Melz..melz suka tak?

macam itu laa...kena rogol..

kalau orang pi sumbat kita,ingat best ke?

adoii..maaf lah kalau tak paham..bahaya nie..

Amir Izzat berkata...

@CERITAKU.....hurm...hahaha...ada kess jgak..tak suka...haha

Amir Izzat berkata...

@AISHA SAAD..ibarat je laa...kan??

hurm..aku pun tk tau..tak pernah rasa..cuba la sruh orang lain korek hdung tue dulu..baru tau macam mana

.alie. berkata...

baru nak tanya soalan yang sama mcm ceritamu..

=)

Amir Izzat berkata...

amir harap korang jangan salah paham..baca betul2 apa yang amir nak sampaikan....nak cakap kat lelaki yang perempuan tak suka kena rogol..jadi,hentikan merogol nie...hehe..ok?? adoii

AMOI KUSUT berkata...

tiada perempuan di dunia ini suka di rogol.
kalau melakukan seks maybe ada laa.

tapi rasa nya contoh korek hidung dgn merogol tu tak leh di samakan laa.
kalau org lain korek hidung kita,
plg2 kita akan rasa marah dan maki je kan.
tak de laa rasa tiada harga diri,family bengang, bakal suami pon xkn rasa2 was2 bila nak kawin dgn kita bila hidung kita tlh di korek olh org lain.

kalau kena rogol lain.
kita akan rasa geram sampai kiamat,
ibu bapa n family kita juga akan bengang,
harga diri kita sudah tiada,
dan bakal suami kita pon ragu2 nak kawin dgn kita.

tp good entri.
ada inisitif nak sound lelaki bahawa jgn nak merogol.
thumbs up!

mizzura berkata...

hehe...even orang dikenali pun tak sanggup nak korek hidung dia..anyway..mesej nak disampaikan diterima...

Nina Nurziana berkata...

hehe... klakar.. ;)

deqarne berkata...

jadi kalau masa dirogol tu rasa sedap cmna pulak

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??