Iklan Buffered Apa Yang Bermain Di Blog Ku? : Maxis Biggest Fan LR


Salam geng!! Ha! Kalau korang jalan-jalan kat blog nie..mesti korang akan nampak iklan Buffered tue. Ha,ada nampak tak? Yang Masix Biggest Fan. Inilah yang dikatakan iklan Buffered.. Tak pernah hilang..Dia duk je kat situ memanjang..Cuma kita je tarik orang mai belog kita..kan? Kan?


Kalau korang klik,iklan tue akan keluar macam nie...Amacam? Muka Messi tue der.. Hensem ke tak? Ahaks..Iklan Sempena World Cup 2010 la nie... Tapi Amir tak minat World Cup.. Nak tahu lebih lanjut..Korang klik la iklan tue..tak rugi...


Wow! Boleh menang hadiah laa..Apa kata korang cuba join..Amir pun tak tahu macam mana nak join.. Boleh pergi Barcelona jumpa Lionel Messi tue...Haha..Peminat fanantk Messi mesti mau,kan? Frank Lampard pun ada? Tapi kat London..Please sebut properly..Lundun..Hahah..Menarik kan iklan nie???

Amir: Sapa nak tiket percuma jumpa Amir?? Haha

10 comments:

hudhud berkata...

Tapi iklan Buffered I tak pernah ada pun haha. Kalau ada pun time tengah malam je :((
And I dah tak dapat buffered lagi. Camne ni hoooooo :(
hehe

Ery Farieha berkata...

tahniah
ramai dpt new buff
but not me :(

Amir Izzat berkata...

@hudhudaik...tak mungkin lah..ada silapnya nie..kena betulkan survey kat Nuff.yang penting kena dapat pageview yang banyak untuk dapat Buffered.. :)hehe

Amir Izzat berkata...

@Ery Fariehala..terima kaish...jgn sedih..berusaha..usaha tangga kejayaan...

Khairi berkata...

okey2, klik sama2.

Ichako berkata...

Ni iklan Buffered ke? Tapi kenapa semalam ada kat blog I,tapi hari ni dah tak ada dah?

I n n z berkata...

huarghhh ~
asal ramai dpt buff neyhhh .
grr x(

nas berkata...

ehehehe..
ak pon ade buffered gak..
digi..
tp lani xde lak..
slps status glitterati dpt balik..
hoho..
tapi ak nmpk mydeal jerk..

hanis aleeya berkata...

heh! entry tarik pageview! haha..

CgMas berkata...

CgMas nak try apa yg anda sarankan..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??