Kisah Kenapa Blogku Berwarna Pink..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Korang hairan tak kenapa blog Amir nie berwarna pink ala-ala ungu? Hairan tak? Mesti harian kan..Ops! Saya bukan pondan ye. Haha. Baik! Baik! Amir nak cerita la nie kisahnya..



Kisahnya bermula begini..

Dahulu kala..Ada seorang wanita yang agak anggun..Wanita itu selalu memakai pakaian yang bewarna pink.. Sejak pertama kali daku melihatnya,hati mula berdetik..Inilah cintaku yang sejati..Saban hari,aku mula skodeng aweks ini. Entahlah apa namanya tidak ku ketahui kerana tidak berpeluang untuk bersua..

Tiba-tiba suatu hari..aweks itu sudah hilang..Berpindah entah kemana.. Tidak ku ketahui. Akibat terlalu mencintainya walaupun sebelah mata..Aku mula kemaruk..Aku mula jatuh sakit.. Demam… Tetapi..Sejak daku mempunyai blog. Daku abadikan warna pink menjadi background..Lihatlah seperti sekarang..Membuktikan cintaku padanya…

Cops!! Haha..Itu rekaan semata-mata.

 Sebab suka pink;
  • Warna pink begitu menarik.. Cantik!!
  • Nak memikat perempuan bertandang ke blog ini. Betul! Hehe..
  • Warna pink lebih mesra alam..Rasa lembut je..Tiada kaitan dengan warna biru atau hijau.
  • Sebab aku minat pink laa!!! Haha.
  • Ha,korang perasan semua blog perempuan. Mesti ala pink..kan? Amir tiru ar nie..Kih3..
  • Ini blog saya,sukati saya lah! Erk?
  • Warna pink mesra alam...Haha.
Ha,itu saja lah kot..Korang rasa kenapa ek Amir suka warna pink? Amir pun tak tahu..Nak suka warna apa..ikut mood laa,kan?
Warna memainkan peranan yang penting..Perasan kita dapat digambarkan melalui warna,kot. Pembaca suka kita pun suka!!! Kan?

24 comments:

I n n z berkata...

pink dgn lelaki skunk common la ;)

nARd eLainY berkata...

pink nie lembut..nampak tenang je..hehe

AnWaRnAiM berkata...

yeps!! warna pink mesra alam~ tapi warna biru pon mesra alam! tenang dan damai jew~~ hek3

En iLham berkata...

haha
aku suke tgk blog pink ko ni
damai je mata memandang
haha
ni memang boleh jadi daya tarikan

Miro Armyrule berkata...

pinky..pinky..pinky and the brain brain brain

Mama Yuki berkata...

bgus le..jarang de laki wat blog kaler pink, maybe leh jadi trademark, ingat pink, ingat amizzat.blogspot.com...hahaha

ninie_azriena berkata...

cantik!!
(n_n)

tmukmkd berkata...

aku rasa tak de masalah pun nak warna apa pun :D asal sesuai

yang penting ko suka XD

xazryx berkata...

x kesah la pink tu .ok je kot .

fArAzAtIeY berkata...

yehaa~~pinky gk eyh?hua3~~welkem2 tu dunia pink.

ardinihumaira berkata...

warna pink bukan untuk perempuan sahaja :) comel ape kalau lelaki pakai kemeja kaler pink! wohooo! tak pun baju melayu pink. peeewit!

Amir Izzat berkata...

@I n n zye ek? tapi jarang... :)

Amir Izzat berkata...

@nARd eLainYyup..lembut..lembut menawan..kih3

Amir Izzat berkata...

@AnWaRnAiMhaha..aku tau..biru pun okay gak..haha.. mana-mana warna pun ok..

Amir Izzat berkata...

@Miro Armyruleaik..bappo nie?ada brain2 plak dah..haha

Amir Izzat berkata...

@En iLhamwah! wah! hehe...thanks kawan..aku pun suka blog ko..hikhik

Amir Izzat berkata...

@ninie_azrienaterima kasih... hehe.. :)

Amir Izzat berkata...

@tmukmkd..hurm..betul2..janji kita gembira..kan?

Amir Izzat berkata...

@xazryxha..tak kesah? orait..suma warna ok..kan?

Amir Izzat berkata...

@fArAzAtIeYa'a..hehe...thanks! welkem to the club ek?

Amir Izzat berkata...

@ardinihumairaahaha..betul2..hurm..pakai kemeja pink tak pernah jumpa tapi bju Melayu warna pink pernah...ok gak ar..haha

Dea berkata...

sy pon sukerr pink!!..;)

♥ norlida ♥ berkata...

pink itu canteeeeeekkkkkk!

Cik Fieza90 berkata...

Tak kisah la nk letak warna pe..tu kan hak peribadi..lain orang lain minatnyer..Anyway nice blog! (^_^)

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??