Padan Muka Mat Rempit Willy Jatuh Motor!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat kawan-kawan semua. Petang tadi,Amir pulang dari sekolah.. Masa nak balik nie,Amir follow je budak sekolah Amir dengan motor.. Dalam perjalanan tue,selepas trafik light hijau…

Seorang budak nie..Ok! Kita label dia mat rempit. Mat rempit nie teriba je “willy” atau orang Kuching panggil “Up stand”. Amir duk belakang dia la nie.. Mula-mula kawan dia “willy” dulu dengan motor Kriss..Nampak hebat tapi kurang cerdik. Tetiba mat rempit nie pulak nak “willly”… Dengan motor Ex5. Dia bawak pembonceng..


 gambar hiasan

Amir perhati dari jauh.. Kata dalam hati “Gilo sunggoh natte nie…” Ya,saya benci mat rempit! Mat rempit nie angkat bukan main tinggi lagi…Tiba-tiba “Sreeeetttkkk” Motor terbalik…Berselerak mat rempit dan pemboncengya.. Dalam hati… “Gyahahahahah!!!” (ketawa cam Hellioz). Padan muka! Sapa suruh “willy” kan?

Nasib baik Amir baik..Amir berhenti tepi jalan.Amir tengok je dia terguling tengah jalan..Jalan tak sibuk lagi..Haha. Baik kan AMir? Tapi..pandai pulak bawak lari motor ke tepi..kah3..
Kita kesian tapi diorang tak sayang nyawa..Nak buat macam mana? Ada 9 nyawa la kononnya..

13 comments:

Sky Before Pinky berkata...

ehehe..mesti time tu gelak..sakan..beberapa minit kemudian baru..ish3 kesian...huhu

from: http://arepizza220.blogspot.com/

EDDY DY berkata...

aku dari dulu sampai sekarang tak tahu apa fungsi diaorang buat willy tu....

rhapsody LiN berkata...

hahaa~
ku pon suka gelakkan mat rempit jatuh. kite boleh geng lah!

pss.. kalau buat group "kami gelakkan mat rempit bila diorang jatuh" mau umah aku kene bakar malam ni.

ekeke~

En iLham berkata...

yes
aku dah lame nak tgk mat rempit buat willy pastu jatuh
aku rase mcam nak tepuk tangan je
patutnya ko tepukkan tangan untuk aku
haha

●.anti.s3ptic.● berkata...

hahaha. baeknye amer. hahhahahaa

sy na tmbh. mat rempit yg sy pena jmpe kt tmpt sy suke lggr traffic lite. ups!

Amir Izzat berkata...

@EDDY DYsama ar kita..aku pun tak paham..tak pernah cuba..sakit jiwa kot diorang nie..huhu

Amir Izzat berkata...

@Sky Before Pinky..hehe.. tak gelak...tapi kesian..last2 gelak gak2..kah3..ada ke patut willy time jalan raya sibuk..aduh2..

Amir Izzat berkata...

@rhapsody LiNhahaha...moh la kita buat geng..kah3..

huh? kalau buat group tue..sah semua rumah dibakar..sila ari bulan..ada group yg bantah...kah3..tapi cam best je..nak buat lah..haha

Hariz berkata...

Wakaka Memang Dasar Padan Muka :p

Amir Izzat berkata...

@En iLhamaduh..lupa la nak tepuk tangan tadi...haha

Amir Izzat berkata...

@●.anti.s3ptic.●fuh! itu lagi hebat! hahah..mesti parah punyer..kan?

Amir Izzat berkata...

@Harizhaha..memang padan pun..

Belia Benci Rempit berkata...

http://rempitcelaka.blogspot.com/

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??