Perodua Myvi Limited Editon Baru

Nampaknya Myvi telah mengeluarkan model yang baru. Jom kita saksikan jenis model ini.Limited dan memang menarik. Disertakan di bawah gambar dan semua maklumat berkaitan..


Bahagian dalam Myvi Limited Editon

Fulamak! Warna pun Pink colour..Macam mana luarannya? Dah menarik kan?

Cantik bukan?

Nampak luas..

Dekat depan seat depan bernyala..

Memang class laah...

Bahagian Luar Myvi Limited Editon

Tinted Film(All glass)

Chorome door handles(set)
Rear Lamps
Exclusive Grademark

Ada Tiga Warna Pilihan

Pink


Hitam

Putih

Spesifikasi

Myvi Limited Editon lain sikit..

Harga?
Harga ini hanya untuk Myvi Limited Edition 1.3L EZL.

Baiklah..semua benda yang berkaitan dengan Myvi Limited Editon sudah saya paparkan. Kalau anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut. Anda boleh pergi terus ke lama web ini(wajib klik). Kalau berminat,tak rugi beli. Yang baru ini memang agak berlainan. Dengar nama sahaja pun sudah tahu yang ia Limited Editon. Selamat membeli kereta yang baru.

6 comments:

Gee berkata...

duhhh...pink ka..looks like cake...hahaa...btw u got tagged...check out my blog ya.. :-)

xazryx berkata...

aduh .lawa gile .tp apekan daya .aku masih student lg .huhu .

Sya Isya berkata...

cun..cun...pink colour..

Amir Izzat berkata...

@Geelike a cake? hahah.. tagged? oh..ok .thanks.

Amir Izzat berkata...

@xazryxhaha..memang lawa..eh..samalah kita..hehe

Amir Izzat berkata...

@Sya Isyahaa...memang cun! heeh

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??