Wahai Princeduyong Empunya Blog Warkah Tinta Hati.|Awas! Blog Anda Mungkin Terkena Virus

Assalamualaikum Prince. Prince! Amir tak dapat masuk blog Warkah Tinta Hati laaa..Sejak petang tadi lagi,ingatkan sementara je. Baru tadi nak masuk sebab Prince ada post baru Pintu Kasih. Amir tekan link Prince tetiba keluar macam nie...


Ha,macam mana nie? Apa yang Amir baca kat atas tue..bukan dari blog Prince laa..tapi dari blog orang lain. Blog sapa tue? Mungkin Prince pun tahu kan..? Amir nak masuk pun tak berani nie..Huhu..Rugi tak dapat baca entri Prince..Kalau Amir tak cakap,susah laa... Kalau cakap,senang sikit Prince nak settle hal nie..kan? 

Oh ya! Virus nie mungkin Malware. Sebab tue ar tak masuk.. Bahaya sikit.. Blog Prince yang terkena nie...Cepat-cepat la Prince settle nie..Fuh! Memang bahaya ar benda nie...

1 comments:

princeduyong berkata...

salam..amir...tak tau la pulak ada virus...iskk...tak reti la pulak...

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??