Bestnya!!!! Ranking Alexa Turun Lagi...

Alhamdulillah..Syukru..Nampaknya ranking Alexa blog Amir Izzat turun lagi..Dulu,dari 2 juta hinggalah kedudukan sekarang. Malaysia rank pula semalam 1200 lebih tapi hari nie dah dalam lingkungan 1 ribu..

Syukur lah..Naik jugak walaupun sudah bertukus lumus.  Ingatkan dah tak naik.. Ya lah kan..Blog picisan.. Trafik pun cukup makan je..kan? Kali ini nak mencapai misi dalam golongan ratus-ratus rank Malaysia..Hehe..

Alexa nie penting jugak lah.. Macam mana status blog korang.. Ada tempat ke kat dunia nie..

Ha,Alexa rank korang pula macam mana? Ada naik tak? Kalau tak tahu ,jom pergi check di Alexa sekarang jugak!!!

6 comments:

amar haziq berkata...

Alhamdulillah..saya punya dari 16 juta turun ke 2 juta dalam masa 2bulan ++ berblogging;)

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

bARdbOO berkata...

bestnye...aritu link alexa aku dh bawah satu juta..tp pastu naik plak ke 2juta..

bengang gila..huhu

anyway, thniah utk ko..

jum baca entry terbaru bARdbOO:

bARdbOO GIVEAWAY

En iLham berkata...

pergh
terernya ko
blog aku pun 1 juta lebih lagi
macam tak nak turun dah
apepun
tahniah tau
you deserve it

Amir Izzat berkata...

@amar haziqwah..okay ar tue..dua bulan..amir yang dekat 4 bulan baru nak masuk 2 juta..hehe..\

okeyh..thanks

Amir Izzat berkata...

@En iLhamwah kawan..mana ada terer..cukup makan nie..boleh kalau ikut tips nak naikkan rank nie..jom kita usaha sama-sama.. heeh.. :)

Amir Izzat berkata...

@bARdbOOuiks..naik balik? laa..ada sila tue....hehe..

okeyh..terima kasih

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??