Jom Kemaskini Ranking Alexa!


Yes! Nampaknya ranking di blog ini kian turun. Lagi turun lagi bagus. Kedudukan ranking alexa sekarang pada 303,749 dan pada ranking Malaysia pada 826. Macam mana? Okay tak..? Satu anjakan paradigma untuk blog yang tidak seberapa ini... Macam mana agaknya diaorang ini kira ranking kita ek? Walaubagaimanapun,ia satu keseronokan buat diri ini....

Nak semak ranking blog anda? Jom ke Alexa.com

3 comments:

Sendra berkata...

wahhh..hebat betul kalau orang
yang blogging then tahu pasal alexa ni..aku tak pernah tahu
pasal alexa ni tw..yang pasti rangking blog
aku takkan sama macam kaulah..hehe..

keep it up bro..
p/s:apesal nak komen kat sini kalau tak tekan enter
ayat dalam komen akan terus ketepi??dah tersa macam
menaip kat typewriter yang lama tu pulak..

hahah..peace der..gurau je..fix kan lahh..

Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart

zainudin berkata...

bagus la nih.. takder paid domain pun ok pe

Visit Mount Kinabalu sini

Kie-yu berkata...

whoa~
mantap ranking
congrats :D
keep it up dude!

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??