Frust Giler Apabila Nuffnang Bagi 5 Buffered Earnings..


Assalamualaikum Geng! Fuh! Bukan nak riak ke apa..Tapi Amir memang frust nie..Sakit jiwa pun ada... Kenapa? Ha,sebab Nuffnang bagi 5 Buffered earnings untuk bermain di blog ini. Cets! Satu kebanggaan dan satu penderitaan. Dah la trafik boleh tahan je. Kalau trafik macam 10000 sehari. Dah lama den jadi kaya..*Wah! Tamak nampak? Ahaks.

Amir bukannya apa..Pabila  ada Buffered Eanings nie.Mesti ar kena tarik trafik yang tinggi kan? Tapi trafik Amir 300uv je sehari. Maintan je.. Tapi susah nak kekalkan..Alhamdulillah..Walaupun tak update..Ada gak yang datang..Sorang dua..Hehe. Tapi sekarang nie dah update hari-hari sebab..tensen giler kalau tengok Earnings tak berganjak,korang pun sama gak..kan?  *Kalau tensen,orang kata pergi rumah urut bagus..Amacam? Hehe

Memang tensen ar bagi blogger pisican macam Amir nie...Picisan itu istillah bagi blogger terpinggir ar..Tak terkenal mana pun.. Siapa la yang nak berkenalan dengan budak macam Amir nie..Umur baru je 16 tahun. Entri dalam blog pun macam..macam tak best je. Time korang baca tue,korang ada rasa menyampah tak? *Cets..Bajet bagus la tek kau Amir...Ahaks.

Oh ya! Perlu ke Amir letak gambar yang ada 5 Buffered tue..Tak perlu kot..Sebab malas nak riak. Pabila Amir baca entri orang yang ada Buffered nie.. Rasa jeles pulak.. Haha. Jeles sebab Earnings cukup makan..Kalau makan kat kedai mamat..Lepas kot...* Alaa...save bajet nak tanggung anak bini..


Cukup ar.. Setakat ini saja..Tengah frust nie.. kalau pekena teh tarik dan roti canai..Hilang kot rasa sakit jiwa nie..Hehe.. * Kalau entri panjang..sapa nak baca? Blogger picisan macam Amir..tak dipandang dek orang..

So,Amir harap korang bahagia!! Chaiyok! Chaiyok!! *Chaiyok tue nasi ek? lapar nie..kekeke.
Enhanced by Zemanta

18 comments:

Kancilbiru berkata...

oklah tu 5...ada yang tak dapat langsung...hehehe

tehr berkata...

wow
dapat 5 hah?
seronok la tu...

cuba tanya nn bila aku nak dapat 5 gak
hahaha

kenwooi berkata...

more buffered earnings good what.. =)

velasrizal berkata...

i lagi teruk penah dpt 2 kali je bufferd earnings..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

asyurul berkata...

ok pe. Aku langsung x pernah dapt. dlm Nuffnang tu pon ada RM 0.50 je...

Wan Haffiz berkata...

haah ler..time dpt buffered je..trus gelisah nk kena dpt kn trafik..kih2..:)

En iLham berkata...

orang gembira amir sebab dapat BE
tapi ko boleh bantai frust plak
tapi aku paham
banyak tanggungjawab bile dapat banyak BE ni
haha

AnWaRnAiM berkata...

gile bpak,,,hu3

Amir Izzat berkata...

@Kancilbiruok tapi menyeksakan..huhuuh

Amir Izzat berkata...

@tehryup..nah! aku bagi ko sikit..tak larat dah nak cari trafik..hhuuhu

Amir Izzat berkata...

@kenwooihurm..good but so tired maa.. huhu

Amir Izzat berkata...

@velasrizalhurm..teruk ke? okay ar tue..hehe..tp den frust...

Amir Izzat berkata...

@asyurulnah! aku bagi ko satu..nak tak? hikhik

Amir Izzat berkata...

@Wan Haffiza'a//betul cakap ko tue..gelisah..

Amir Izzat berkata...

@En iLhamuiks...fruts la bro..mana nak cari trafik....ko bagi ar aku sikit... hehee..

a'a..tanggungjwap menggunung

Amir Izzat berkata...

@AnWaRnAiMuiks..kenapa lak?

AnWaRnAiM berkata...

hebat ar!..he3

Amir Izzat berkata...

@AnWaRnAiMhebat? mana ada..ko xkan ar tak dapat..hehe

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??