Mohd Juara Mentor 4?


Saat debaran kian terasa..Kini tibalah masanya untuk mengumunkan pemenang Mentor 4 kali ini..Jatuh kepada protege... 

"Ok! Kita berehat sebentar..." kata Ally Iskandar..

Cets..Saya paling benci ayat ini. Baiklah...Sekarang sudah tiba masanya untuk mengumunkan pemenang Mentor 4..Jatuh kepada Mohd! Eh! Mohd? Betul ke? Betul lah..Ini menurut profail yang dimiliki Mohd dan Mohd adalah kesukaan ramai. Tak percaya?

Korang boleh rujuk profile mereka di sini. Laa..betul..Aku mula-mula pun tak percaya tetapi itu lah.Mohd lah lah menjadi juara. Nak buat macam mana..Orang yang duk mengundi itu yang pilih.. Juri-juri pulak duk komen memanjang,kan?

Tadi,saya ada bertanya kepada adik saya. "Mira..Mira rasa sapo yang akan menang Mentor 4 nie?" Tanyaku dengan selamba... Adikku pun menjawap.."Tak tahu laa..Kalau tengok persembahan..Mohd kot.."  Ha,itulah perbualan singkat saya dan adik saya...

Kenapa? Korang tidak percaya? Keputusan sudah ada di tangan Amir Izzat. Mahu lihat? JOm tanya Ally Iskandar.. Hehe. Auta je nie. :) . Mohd pasti memang.. Nani? Macam tiada harapan je...kan? Adi pulak? Tak tahu laaaah...

Oh ya! Orang sokong Mohd sebab mentor dia cantik..Ziana Zain tue..Betul ke? 

ps/: Auta je nie..Kih3

9 comments:

En iLham berkata...

hmmm
aku tak sokong sapa2 pun malam ni
huhu
sebab tak puas ati bile ila kuar ari2
hehe

lantaklah sape pun yang menang.

~Ann~ berkata...

aku sokong mohd! suara nani cam tengelam timbul jer. ciss

xaty berkata...

hehe..mohd da menang.x minat sgt pon mentor..tgk2 td titibe da final :p

tp mohd mcm best gak td.. ^_^

kaizen shinobi berkata...

oi... betul lah mohd menang... hehhehe

Amir Izzat berkata...

@En iLham...laa...patah hati rupanya..hehe...

aku pun tak sokong sapa.sapa....tak minat sangat..

eh.ko layan gak ea? eheh

Sharinginfoz berkata...

at least cara ni bukan 100% pengundi, ada juri professional dan juri awam dan ada juga yang sms

Amir Izzat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
wunny berkata...

muhd juara!!
yes!! :)

timhar berkata...

Mohd menang ar.. yay hepi la mentornya Ziana.. hihihi tahniah2

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??