Jom Exchange Link Dengan Saya!!


Maaf! Gambar orang tak hensem..Haha. Ok!Ok! Terlebih dahulu.. Assalamualaikum!!!! Kali ini  nie Amir berhajat nak tukar-tukar link ar dengan korang. Korang pun tahu kan apa kebaikan exchange link? Nak ke tak? Hehe..

Sepertimana yang korang lihat..Semua orang yang bertukar link dengan Amir sudah ada di bloglist. Maaf kalau terlepas. Kalau korang dah letak link. Bagi link korang..Amir akan letak. Ok! Kepada yang ingin exchange link boleh la letak link url korang kat ruangan komen ini. Lepas itu korang letaklah link Amir kat blog korang.

Senang bukan? Bukannya susah... Jadi,Amir akan menjejaki korang kalau berkesempatan.. JOm ar... :)

19 comments:

Mohamad Faiz berkata...

Jom exchange link!
http://mohamadfaiz.com/

Ak pn add ko kat page ak
http://mohamadfaiz.com/?page_id=65

Amir Izzat berkata...

@Mohamad Faizokeyh bro...terima kasih..kau akan berada dalam list exchange link..muda nak jejak..thanks!

Hasrol Nizam berkata...

blog aku dah ade..tak yah la nk exchange link kan..blog ko pun aku dh letak kat blog list aku :D

Amir Izzat berkata...

@Hasrol Nizambereh..tak yah tukar..hehe..thanks sebab sudi letak... hehe.. :)

ladymiaka86 berkata...

saya! saya! errr.. sue punya link dah letak ke?? haha.. (saje mngacau..)

Amir Izzat berkata...

@ladymiaka86...haha..amir rasa amir dah letak..cuba tengok kat bloglist tue cik Sue..hehe..tengok bola ke malam nie??

ardinihumaira berkata...

nak jugak! http://ardinihumaira.blogspot.com


dni dah follow blog amir tapi kan tak letak lagi lam bloglist.. tenet dni slowwwww betul.. huhu.. t dni cuba edit secepat mungkin. thanks ya :)

nabilah abd rahman berkata...

nak join gak exchange link..

http://duniasukaduka.blogspot.com

Amir Izzat berkata...

@ardinihumairaokeyh Kak Dni..amir dah letak..sila check..hehe..

amir pun dah follow...tak add arini pun xapa..esok lusa kan ada.. okeyh..terima kasih dan sama-sama.

Amir Izzat berkata...

@nabilah abd rahmanokeyh..dah! terima kasih ye.. :)

Tok Bijan berkata...

jom exchange link..
nanti sy add url anda dlm blogroll saya

artworkCrew

tokbijan

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

aku mok join bloeh sik? hahahah...

fad*** berkata...


tutorial

mijae™ berkata...

mijae

http://www.akumijae.com

Roket Kertaz berkata...

Roket Kertaz

http://roketkertaz.blogspot.com

Tok Bijan berkata...

sebelu, kena terjah baik terjah dulu

tokbijan.blogspot.com

Consultant Tonik Hati Al-Jabbar berkata...

SALAM ZIARAH..... JOM DAPATKAN INFO MENGENAI KESIHATAN DAN PENYAKIT NO.2 BAHAYA

http://consultantaljabbar.blogspot.com

LadyComot berkata...

jgn lupa singgah http://ladycomot.blogspot.com tau..
lady comot dah follow blog ni...dh letak link amir kat blog..hehehehe

iMBobo berkata...

jom bro! dah ada dlm list disini

http://bloglistimbobo.blogspot.com/

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??