Saya Suka Tengok Blue..Awak???


Blue? Apa itu Blue? Ape yang aku tahu Blue itu Biru kalau pikir ikot positif..Kalau Blue ikot negative aka otak kuning.. Blue itu BF. Bukan boy friend..Bukan Batman Forever tapi Blue Film aka Porn Film.


Tapi aku tak suka BF,aku suka Blue..Langit..Ya! Aku suka tengok langit yang membiru..Indahya ciptaan tuhan. Agungnya kuasa Allah. Pabila aku nengok ke langit..terasa diri nie kecil je..Kecil bukannya ape..sebab langit tue tinggi sangat..susah nak capai..hehe...Hebat kan kuasa Tuhan? Indah betul...


Ada orang suka tengok Blue nie. Nampak tak? Wow ..birunya..kah3.. Barisan  Nasional.. Cosp! Aku tak men ar politik nie tapi aku minat berbicara sal politik..best pe. Jangan malu nak cakap sal politik nie..ok? Tapi de jugak orang yang tak suka BIRU nie..Katanya sakit hati..sakit mata..tol ke? hurm...


Ada orang suka tengok BLUE nie...best ke? Haha..yang pasti Blue nie layan beb.. kan? Itu kata mereka yang kemaruk dengan citer Blue..aduhai..yang penting aku tak minat Blue ini..kah3..

Korang lak suka tengok blue mana????Mesti yang last nie kan? Ahaks..dah agak..tapi Ingat! Allah sentiasa nampak apa yang korang buat..Tengok Blue a.k.a langit lagi best.tenang je..

[gambar sumbangan Google]

12 comments:

kaizen shinobi berkata...

pic yang pertama dan kedua aq sangat2 suka.... hehehe

yang ke3 x bpe nak suka x interesting... ahaks~

yang ke4? x suka... same ngan ko... aq langsung x minat... har har har

LaNuNsepet berkata...

he3...
lanun suka blue...ehem3... :-p
blue dacing tu kurang minat..

cicakgirl berkata...

biru yang memberikan ketenangan

Nina Nurziana berkata...

hahhaha.. cute ;)

jfook berkata...

Umm..Blue sky is interesting and relaxing LOL

Amri Bahruji matPuisi berkata...

pic 1st tu amir ke?.. cantik la gmbr.. ha..! baru balik mengaji ke?.. wakaakaa

ala.. betul ke x minat blue y pic last tu?.. hahaha..

~~kiding~~

DiyanaDaniel berkata...

Saya pecinta warna BIRU..

hans berkata...

asal aku minat blue yg ko xminat>?
wakakakkakakka

cybernetic88 berkata...

blue?. hahaha. no komen. kdng2 je. lol. haha

Amir Izzat berkata...

wah! sorry lambat balas komen..otak serabut..erm..ramai jugak yang suka BLue ek? ahha... yang suka pic 1 & 2 ramai gak..tp ada jugak yg suka pic yg last sekali tue.. Hans..wah..bahaya nie..kah3...

kepada cyber..no komen? sila komen..kdg2..means selalu kan? hehe... thanks!

kesimpulan..ramai yg suka biru..haha

sham berkata...

OK la tu,bagus gak,asalkan jangan BIRU MATA HITAM ku sudah la.

Amir Izzat berkata...

sham..haha...biru mata hitam? macam mana tue? Ahaks. layan je.. :)

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??