Ramai Bloggers Kat GengBlogger Tak Da Mood Nak Post Entri Malam Nie..


Malam nie begitu sunyi sekali..Berikut adalah komen dari Bloggers yang sunyi dan tak da mood nak post entri.

Aku: GengBlogger sunyi la malam nie..bosan..Ha! Korang post tak entri malam nie?

Blogger A: Tak..malas..tak da mood..sunyi..tak da pekdah gak post.. 

Blogger B: Semua bloggers duk ngadap TV je..Baik aku post entri tengah malam nanti..

Blogger C: Laa..sebab bola sepak ar nie..bosan giler..

Haha..lawak ke bosan komen mereka? Nah! Komen blogger hebat..Hanis Aleeya yang tersangat hepi.

Hanis: Nasib baik aku tarik trafik awal-awal..dari petang hingga 9 pagi..yang paling banyak pukul 8.20 pagi..43 orang.

Macam gitu la komen-komen yang diluahkan....Ahaks..Apa pulak perasaan anda? Tak da mood jugak ke???

6 comments:

Hapiz Rahman berkata...

perasan juge malam ni macam sunyi je.. huhhu

realiti.. berkata...

biasalah..bola punya pasal..

Amir Izzat berkata...

Hapiz:
Semua orang tengok bola daaa..bosan gak weyh..huhu

~Ann~ berkata...

takda.. aku da ucap goodbye pada blog. sedih jugak.

Amir Izzat berkata...

Ann..ye ke? adess..kenapa???

Ahmad Tajuddin Abdullah berkata...

ye ke??

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??