Aku Rindu Ann!!!!

Ann..dulu..Ketika aku mula melangkah di alam blogging ini..Dikau saja yang ku kenal..Dikau saja yang menjadi temanku..Setapak kita melangkah..Setapak lagi kita maju..Namun,kau kini menghilang di alam maya..Wajahmu dulu tidak ku lihat sekarang..Kemanakah dikau menghilang oh Ann???? Sayunya hatiku pabila mengenangkan dirimu...Wajahmu kini kabur dalam kalbu..Ku cuba mencari kasih yang kita semai dulu..Namun hilang dalam gelora....

Cops! Ahaks...Ayat kat atas aku tipu je laa..Macam beradu asrama pulak..Eh! Asmara...haha.. Memang aku risau nie...kat mana Ann? Ann kini dah maju..seiring dengan zaman..Aku gak yang ketinggalan..Dulu..Dialah salah satu blogger yang aku kenal ketika mula menyertai@menapak terus di dalam dunia blogging..Dia jugak...(Eh..banyak gak aku puji nie? Tak leh jadi...)

 [cantik kan blog Ann??]

Jujur ku katakan..Memang aku rindu..Rindu sebagai kawan..Bukannya apa..sudah lama aku tidak berbual dengan dia..Hilang pulak semangat nak berblogging..Hurm..Kalau luahkan perasaan lebih-lebih..Orang fikir lain pulak..Ahaks...tapi kan..Kalau korang ada jumpa Ann.. Sila maklumkan kat aku...Nak bagi sekeh sikit...hehe...Tak da lah.Nak kasi..Nak kasi ucapan.... hehehe..... Mana Ann nie???? Rindu beb...Ahaks....Gurau-gurau... :)

p/s: Nak cari Kak Farah gak nie....

8 comments:

liyana aziz berkata...

hari tu kak ann kata nak quit blogging tapi yana tengok kak ann ade macam aktif lagi.. masa last entry dia say goobye tu terkilan sebab x dapat baca.. oh kak ann, di manakah kau?? =)

princeduyong berkata...

suka la ann tu... :)

Amir Izzat berkata...

itu laaa...ooh..entri last tue? Dah baca...sebab tue ar cari dia nie..tengok-tengok blog dia dah ok..tapi tuan plak menghilang..huhu.. oh ya...rindu gak ke? Hehe.. :)

Amir Izzat berkata...

prince...haha... tak da lah... kah3.. :)

butterflies Lovers berkata...

alahaiii rindu ann jek ke? kat cik rama2?? xmo rindu ke? hukhuk T____T

Amir Izzat berkata...

wah cik rama-rama..pi mana? Lama tak dengar kabar? hehe..rindu semua laa..semua orang yang amir kenal masa mula2 menjejak kaki kat alam maya nie..cuma cik rama-rama nie..sekejap timbul..sekejap tenggelam..tak tau nak cari kat ne..hehe... oh ya! riiiiiiinnnnndu sesangat..kih3.. ^^

~Ann~ berkata...

yanaaaaaaaaaaaa... amirrrrrrrr

ada ni ada ni....

entri ni ke korang maksudkan?

http://www.anastasiaann.com/goodbye-blog-forever/

baca nah sayang sayangku..

Eciz berkata...

laaa. tu entry last from blogspot la. KAHKAH. kan dia nak tuka wordpress. apa la korang ni

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??