Akaun Facebook Akan Didelete Kalau Tak Aktif?

Hurm..Baru sebentar tadi aku bukak Facebook. Log in dah lama sebab nak connect dengan GengBlogger. Lepas tue aku tengok ada mesej dalam inbox dan mesej tersebut berbunyi begini.
Sorry that I had to send this message. Since Facebook has recently become very popular, has become the many complaints that Facebook has become unacceptably slow. The report shows that the reason is that Facebook has a number of non-active members and, secondly, many new Facebook members.
We want to send this message to see whether you're active members or not. If you're active, can you send this message to at least 15 users. Use the "Copy - Cut and Paste" to show that you are still active. Those who do not send this message within 2 weeks in, will be removed in order to get more space.
Send this message to your friends to show me that you are still active, and do not want to be removed
Hurm.. Pada firasat aku laa..Facebook tak akan delete akaun kita tetapi tak tahulah..Dulu pernah jugak terima tapi tak percaya..kali nie pulak..terima sekali lagi..Korang lak? Macam mana? Percaya ke tidak??

3 comments:

HyperPlasma berkata...

dari sape yg hntar..kne tgok dlu...rasenye tak..

Amri Bahruji matPuisi berkata...

salam. alololo.. tu pon nak majuk ke wei?.. hahahaa...

aku da bagii hadiah ni.. cpt tgk.. ;)

hanis aleeya berkata...

ngeh. hampeh je nih. toksah. baik send link kat kengkawan lagi baik. dulu friendster dgn myspace pun selalu dapat macam ni. friendster dah setahun tak bukak pun still boleh access lagi.

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??