Cantik Tak Header Dinosour Nie?



Salam Geng! Wah! Wah! Dah buat header lain..Ha,ada gambar binatang pulak tue..T-Rex yang akan menjaga blog ini..kih3..Amacam? Cantik tak? Korang komen laa.. Aku saja je buat header cam nie..Nak kasi selamat sikit ini blog..Uiks..Ye la kan..Kalau pencuri datang..Tak jadi nak curi,ada dinosour...Ahaks.

Amacam? Korang gerun tak tengok dinosour kat atas tue? Kalau tak..haa...nak cari yang paling seram lah..Hantu kee...Haha.....Banyak lagi header yang tengah dalam proses..Komen yang nie dulu..Berikan pendapat anda!!! toink..toink..Lapar wey.

10 comments:

Fakhrur Razi berkata...

hahaha bhaya msuk xtngglkan komen gitu xD

A-Y-I-E berkata...

aduh... kalau aku komen... silap2 dia telan aku jugak... hahahhaha

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! berkata...

hahahaha..sesengal ubi kayu ko ni...

En iLham berkata...

cantik gilos.hehe.suke bangat
boleh buat untuk aku plak.hehe
aku baru nak berjinak2 ngan photoshop.banyak benda xtau lagi ni

p/s : nak tanya,camna nak buat border putih kat sekeliling gambar tu??

Yiedpozi berkata...

cantik tu, jealous aku... HOHO

Amir Izzat berkata...

@Fakhrur Razihahah..nasib baik ko tinggalkan komen..kih3

Amir Izzat berkata...

@A-Y-I-Ekih3..xda lah..dinosour jinak nie bro..hehe

Amir Izzat berkata...

@!!!~ZuE SmiLeYx5~!!!wah..sesengal ubi? ye ke? baru ku tau ubi itu sengal..ehehe.just kidding..thanks

Amir Izzat berkata...

@En iLhamwah! ye ke? thanks.. hehe..buat untuk ko? ko ikut je tutorial untuk buat header kat blog Ika Honey Bunney..ha,aku pun xpandai pakai photoshop..hehe

erm..border putih? yg mana tue??? kurang paham sikit..

Amir Izzat berkata...

@Yiedpoziwah!jangan jeles..senang je nak buat nie..hehe..tq

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??