Stalker tue Natang apa?

Hey Kamo! Aku nak tanya nie.. 
Natang apa stalker tue? 
Aku terjah blog orang selalu terjumpa ayat nie...
Blur....



3 comments:

Nisaeciz berkata...

alahmak! sama la huweyhh. nati da tawuu apa maksudnya, bgtau saya tawuuu? ;D



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat tentang background baru ( Part 2 )

[ yuyu ] berkata...

cari dlm kamus. kompem tau ape tu stalker :P

R.I.E.Z berkata...

stalker tu penghendap la lebih kurang.
someone yg follow kita senyap2 n tahu apa yang kita buat n dimana kita berada..mcm spy jugak lah!

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??