Jom Terjah Follower! : Amar Haziq



Ini sesi ''JOM TERJAH FOLLOWER AMIR'' yang kedua. Terjah aku terjah ktirik. Bukan terjah jalan-jalan..bukan terjah sambil lewa. Aku buat bersungguh-sungguh tau.. Kalau rasa macam aku 'berlagak' atau 'poyo'..minta maaf ar brader. Ok! kita teruskan..


Tapi..siapakah Amar Haziq itu? Ha..beliau ialah seorang trainee aircraft maintenance engineer di Malaysia Airlines. Cubalah tengok gambar Amar Haziq. Waah! Sedapnya kek tu bang.Mula berblogging sejak April 2010. Baru seminggu katanya.. Follower sekarang dah 46. Hari tue 30..bagus.. anjakan paradigma yang bagus.
Baik! Aku mulakan dengan template ye.

Template

  • Template yang bro Amar gunakan amat cantik sekali. Amir suka. Mula-mula Amir tengok blog Amar Haziq nie,Amir macam terperanjat..betul..Amir tak tipu nie.. Pasal template..tak perlulah komen banyak-banyak sebab semuanya perfect bak kata orang puteh. 
Post a comment dan word verification.


  • Ok! Amir rasa word vorification perlu dibuang. Menyusahkan..betul Amir cakap nie. Spoil mood pelawat je nak komen. Memang benda nie nak elakkan spam kan? Tapi tak da lah orang nak spam. Percayalah.. 
Entri dan tulisan.
  • Entri kat home page tue kan..Letak 2-3 je entri. Jangan letak banyak-banyak. Blogger-blogger otai selalu nasihat macam tue. Sebab nak bagi cepat loading. Tak lah panjang sangat nak turun ke bawah mouse tuh. Kan?  Pasal tulisan..Fuh! Memang menarik.. Menggunakan bahasa Melayu 99.99 peratus[Amir suka!!] Bukannya bahasa rojak. Orang yang guna bahasa rojak..Amir memang pantang. Kecuali dalam perbualan la. ..
Widget dan iklan. 


  • Cuba tengok widget kat atas tue. Agak terabur sikit. Cuba susun sikit ok. Yang bahagian iklan yang sebelah sidebar tue. Cuba letak elok-elok. Letak atas sekali dekat dengan about me ke. ok?  Widget yang lain pun sama gak. Bila dah tersusun..baru cantik blog..kan? hehe...
Baiklah. Sekatat ini sajalah kritikan Amir.  Ha! Kepada anda yang membacanya. Amacam? ok tak terjahan Amir. Amir rasa Bro Amar boleh pergi jauh..jauh terbang meninggalkan Amir yang tergapai-gapai dibawah ini.kih3..Betul.. bagus Amar nie. 

Dia ada daya penarik kot. Apa-apapun,ini cuma kritikan Amir..dari pandangan mata Amir. Kalau Bro Amar tak puas hati dengan Amir. Meh gaduh! Jom! Cop! Amir manusia budiman. Tak main la gaduh-gadih nie. Hehe. Gurau je la k. 

Ha..Kepada anda! Jom terjah Bro Amar Haziq. Tak rugi kalau follow blog dia. Kalau Amir suka blog Bro Amar. Tidak mustahil juga dengan anda. Jom Terjah Mein Name Its Amar Haziq!!!

Nota kaki: Aku rasa tak layak pulak nak kritik orang. Apa komen anda dengan kritikan Amir ini?

[semua gambar adalah milik Amir sebab Amir yang snap. kah3]

2 comments:

Nisaeciz berkata...

meh saya fulak komen! bahas nak bahas jugak! huahua. amir! mcm ni dah okeyyy! bagus! i likee!! terjahan kali ni menarikk! ;D tersukan usaha anda! ;D

Amir Izzat berkata...

kih3... bahas eciz.. sila bantu amir dalam setiap terjahan ye..hehe... erm..,ok ek? haha.. selepas menerima kritikan Eciz.amir hati-hati sikit. Hari tue,masa amir terjah Eciz. Emosi amir tak stabil Sebab tue la mengarut sikit.. hehe.. ok... amir akan teruskan..kalau larat.. :)

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??