Syarat Terjah Follower. *Update


Syarat-syaratnya ialah:


  • Mestilah menjadi follower blog ini.. Penting nie! Kalau anda bukan follower blog ini,anda tidak akan diterjah. Terpulang kepada anda untuk follow atau tidak.
  • Mestilah warganegara Malaysia. Kalau anda lahir diluar Malaysia. Anda sama sekali tidak boleh menyertai sesi terjah ini. hehe..
  • Berumur kira-kira 1-5 bulan je.. Hehe.. Tak ada lah. Terbuka kepada semua. Sama ada pakcik-pakcik,makcik-makcik,ibu-ibu,bapa-bapa,kakak-kakak,abang-abang dan adik-adik.
  • Hanya untuk newbie. Blogger lama tak boleh sama sekali. Sebab dia dah hebat. kih3.
  • Follower mestilah bawah 200/250. 
  • Yang penting.. tinggalkan link disini sebab mudah untuk AMir jejak. Kalau tak,kena la Amir teroka habis-habisan.
  • Buat entri terima kasih je.

11 comments:

Nisaeciz berkata...

amir! amir! saya dah buat. kan? kan? http://niseca1903.blogspot.com/2010/05/disquss-tade-dahhh-amir-terjahlah-saya.html

ladymiaka86 berkata...

hi amir.. urmmm.. kalau blogger lama tp follower bwh 200 tak leh ke?? tak pun blogger lama yg kurang aktif pun tak leh gak ke?? hehe

Amir Izzat berkata...

hai!! erm..sapa tue? Cik lady ek? Cik lady nak gak ke?tapi siapalah amir nak kritik blogger lama.. kalau cik lady sudi..amir akan terjah gak.. hehe

R.I.E.Z berkata...

terjah blog saya pliz..
http://riez1004.blogspot.com/2010/05/terjah-tersentak-kerkesima-silakan.html

kritik baik punyer ok!

ladymiaka86 berkata...

haha.. blogger lama yg tak aktif.. baru2 ni je baru perasan yg dunia blogging ni makin rancak n aktif..makin menarik..dulu tu x perasan kot.. rabun.. haha..
that's y jarang ber'blog-walking'.. kalo jenguk pon jd silent reader je.. tak banyak masa nak ngadap pc 24/7..huhu

makdara terdiva berkata...

eh..x yah la terjah2 mami gojes..nanti lagi bertambah gojes..auwwww

http://diaryumi.blogspot.com/

makdara terdiva berkata...

eh..x yah la terjah2 mami gojes..nanti lagi bertambah gojes..auwwww

http://diaryumi.blogspot.com/

Amir Izzat berkata...

lady.. kalau giru..saya akan terjah,hehe. tapi tak jamin leh naik traffic ke tak...

erm..mak dara... xhengen la nak terjah..hehe..xdalah... gurau saja.. thanks

Amir Izzat berkata...

lady.. kalau giru..saya akan terjah,hehe. tapi tak jamin leh naik traffic ke tak...

erm..mak dara... xhengen la nak terjah..hehe..xdalah... gurau saja.. thanks

Amir Izzat berkata...

lady.. kalau giru..saya akan terjah,hehe. tapi tak jamin leh naik traffic ke tak...

erm..mak dara... xhengen la nak terjah..hehe..xdalah... gurau saja.. thanks

Amir Izzat berkata...

lady.. kalau giru..saya akan terjah,hehe. tapi tak jamin leh naik traffic ke tak...

erm..mak dara... xhengen la nak terjah..hehe..xdalah... gurau saja.. thanks

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??