Syarat-Syarat Untuk Diterjah! Updated!


Aku tahu..walaupun aku baru sahaja berjinak dalam dunia blogging. Aku tak layak nak komen blog korang. Siapa lah aku ini..hanya blogger terpinggir. Hanya anak watan yang mempunyai cita-cita yang ingin..yang ingin melihat bangsanya maju ke arah hadapan. [emo sikit] - Macam mana? Menjadi tak emo aku? kih3..



Baik!! Kepada follower aku yang berminat untuk diterjah. Anda bolehlah baca syarat-syarat di bawah sekejap lagi. Kalau tidak berminat tidak apa. Aku cuma nak membantu blogger-blogger baru je. Walaupun Ben Ashaari dah buat untuk semua orang, kan? Aku punya pulak hanya untuk follower blog ini. Khas tau.. Sebagai penghargaan aku terhadap anda.

Syarat-syaratnya ialah:

  • Mestilah menjadi follower blog ini.. Penting nie! Kalau anda bukan follower blog ini,anda tidak akan diterjah. Terpulang kepada anda untuk follow atau tidak.
    • Mestilah warganegara Malaysia. Kalau anda lahir diluar Malaysia. Anda sama sekali tidak boleh menyertai sesi terjah ini. hehe..
    • Berumur kira-kira 1-5 bulan je.. Hehe.. Tak ada lah. Terbuka kepada semua. Sama ada pakcik-pakcik,makcik-makcik,ibu-ibu,bapa-bapa,kakak-kakak,abang-abang dan adik-adik.
    • Hanya untuk newbie. Blogger lama tak boleh sama sekali. Sebab dia dah hebat. kih3.
    • Follower mestilah bawah 200/250. 
    • Yang penting.. tinggalkan link disini sebab mudah untuk AMir jejak. Kalau tak,kena la Amir teroka habis-habisan.
      • Buat entri terima kasih je.
              Nota kaki: Setakat nie sajalah ye..Kalau nka kena terjah.. Sila tinggalkan link korang kat bawah nie pulak. Syarat ditambah sikit.

              Untuk kau jugak..up traffic bah..dan nak eratkan ukhwah...

              19 comments:

              kenwooi berkata...

              all the best the with the blog promo.. =)

              Nisaeciz berkata...

              amirku sayang. gbr tuu nak kena post entry kee??

              Nisaeciz berkata...

              tmpt nak komen. ni kompom2 saya funya kena kritik kaw-kaw huahua trust me darling saya tak dpt buang disqus tuuuu

              Amir Izzat berkata...

              Ken..ok2...

              Eciz..sayang? hehehe... gambar tue post dalam entri la mudah.. kalau nak letak tepi sidebar pun boleh...

              Amir Izzat berkata...

              haha..tak apa...actually..boleh dibuang..Nanti sesi terjah bermula..amir akan kritk2 abis2.. hehe

              Nisaeciz berkata...

              nti kau. akan ku buang disqus tu sblm hang terjah haha. nak terjah ke?? ;p

              Amir Izzat berkata...

              nak buang? tak menyusahkan ke? Amir akan terjah..tapi tak nak bgtahu bila..itu namanya terjah. kejap lagi? maybe..ataupun esok? hehe

              HyperPlasma berkata...

              nak jgk...hehe...nak tahu kekurangan yang ade..huhu

              Amir Izzat berkata...

              Hyper nak gak? okeyh..just wait and see..Bila tiba masa sesuai. Amir akan kritik.. hehe..

              Nisaeciz berkata...

              amir!! saya dah tukar komen. tade disqus dahhh. haha. ;p;p;p;p

              Amir Izzat berkata...

              wah! cepat betul..tapi..ye ek? haha..nak pi sat...

              Nisaeciz berkata...

              AMIR! TERJAH SAYA. HEHEH

              suamihanyisterizuki berkata...

              nak join jugak...


              http://mzhany.blogspot.com/2010/05/terjah-lagik.html

              Amir Izzat berkata...

              Eciz....bagus...

              haa...sila bersabar semua.......
              terima kasih...suamihanyisterizuki.FUh..panjang nama..hehe

              soclose2213 berkata...

              http://soclose2213.blogspot.com/2010/05/terjah-oleh-amir-izzat.html

              OK NK DITERJAH GAK

              ladymiaka86 berkata...

              hi en amir.. mahu juga diterjah..tp bkn newbie.. errrr boleh ke??

              Amir Izzat berkata...

              erm...boleh3... ikut je syarat-syarat..dan abaikan pasal blogger otai xleh join tuh.. asalkan anda follower amir. hanya untuk follower je. tue yg penting

              MISH LOLIPOP berkata...

              saya tuan empunya blog BUKAN BLOG LEMBU minta diterjah..

              SAYA NAK DITERJAH OLEH AMIR IZZAT

              Fyza berkata...

              salam u..im neu here..x eti nak pomot blog kite cena? xd org unn nak folow..cm sedeh jek..
              dtg la visit2 blog kite ek?

              http://gladys-hazel.blogspot.com/

              Catat Ulasan

              Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??