Perhatian Kepada Blogger: Jom Panggang Lembu! *tag.




AMir rasa lembu nie dah femes kat dunia blogger. Wa salute la sama lu En Lembu. Haha.
Lepas nie wa nak sembelih lu wat kari lembu ato lembu bakar. Mesti sodap kan? Lopah tue,wa ajak suma blogger kat Malaysia nie makan. Amacam En Lembu? Lu setuju dengan wa tak? Ahaks.




 Ha! Aku rasa lembu tue dah setuju. Meh kita sembelih En Lembu..kesian tengok dia.. Ahaks. Boleh tak nie? Kalau korang nak..kita buat daging lembu bakar atau pun satey. Fuh! Meleleh air.


Eh! Eh! Ada soalan la pulak. Okeyh2.. Aku jawap..Actually dah lama nak jawap tapi berukben sekarang bermasalah pulak.huhu.. T.T

Syarat-syarat sebelum menerima wasiat ini.



Ucap terima kasih & link kan orang yang telah memberi lembu ini kepada anda:

  • Terima kasih kepada Kak FaNurAmi yang sudi memberi wasiat ini kepada AMir.. hehe..
Bagi balik wasiat ini kat 7 bloggers yang paling active & bagitau dorang yang dorang dapat wasiat dari Orang Kaya Kg Sepening Lalat:
  • Erm..AMir rasa..nak bagi kat Niseca sorang je la.. Tak tahu nak bagi kat sapa lagi.

Cerita 3 perkara yang anda selalu buat sambil tengok tv:

  • Semasa duk tengok tv AMir suka makan..suka silangkan kaki.
  • Lepas tue suka tukar-tukar channel... hehe...
  • AMir suka tidur bila bukak tv.. ahaks.
Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan:
  • Apa ye? Singgan budu kot.
  • Perut lembu masam manis tapi banyak butir limau purut.
Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook:
  • Kawan Amir? 800 dah tapi suma tak guna.Bila online tak da sorang pun tegur. Bosan betul Facebook sekarang.
Feveret soalan nie..Macam mana korang berjumpa spouse korang atau pakwe atau makwe korang?
  • Hurm..Maaf! saya masih budak. Tak da makwe ye.. AMir rasa soklan nie perlu ditapis. Setuju tak? Ahaks.
Bisik - Bisik : Lepas nie kita makan ramai-ramai ye.. buat BBQ sedap gak.. Nak join tak? kih3..

3 comments:

fArrAh nUr AmIrAh berkata...

opsssss...!! kak Nur lupa nk tapis soklan y last skali... kih3.. ;p

Nisaeciz berkata...

nah! AMIR memang nak kena sebab tag saya sorang. heheh

Amir Izzat berkata...

KAk NUr..haha..tue la..len kali tapis. ahaks.

Eciz.. okayh!!

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??