Tukar Fikiran; Aku Nak Gak Berada Dalam List Ben Ashaari!

Waah..tengahari sudah....Mandi pun belum..Makan pun tak lagi... Tadi,Abang Ben Ashaari nak bukak list baru kan.. Mula-mula aku tak nak join..tapi tukar fikiran lah..Sebab Ann pun nak berada dalam list Ben... hehe...



1 ) HEADER BLOG BEN ASHAARI 

Yang pertama...header blog Ben Ashaari... Nah!.


BEN ASHAARI


Melalui pengamatan aku..header ini mungkin menceritakan sesuatu tentang Ben Ashaari. Cuba lihat muka Abang Ben. Tampak serius kan? Ya! Memang nampak serius. Tapi bila dilihat matanya..Abang Ben tampak hebat dan peramah.. Aku tengok Abang Ben macam nak senyum je tapi mungkin tak menjadi... Haha..Bukan bodek nie ye.. Lihat pula pada tangan Abang Ben Ashaari kita..aku rasa kedudukan tangan tue tak da makna kot..Atau mungkin bermakna Abang Ben Ashaari seorang yang berpendirian teguh..Abang Ben je yang tahu.. aku tak leh cakap lebih-lebih.. Ahaks.. 

2 ) Berapa lama dah berblog  

Berapa lama berblog? Ern...aku rasa dah hampir 3 bulan lebih kot aku berblog dengan serius. Sebenarnya.aku dah daftar blog nie sejak tahun 2008. Ya! 2008..dah lama tue beb..tapi aku terjumpa plak tahun nie..ingatkan nak daftar yang baru. Rupanya dah daftar.. hahah..

3 ) Sehari berapa entri ?

Sehari berapa? Erm..banyak gak ar Abang Ben.. Kalau tak silap Aku..Aku dah post 5 entri.. Entah la..yang pasti..hari-hari aku buat entri. Nak tiru Abang Ben Ashaari lah..kalau boleh nak taip berpuluh-puluh..tapi sikap malas dan letih menjadi penghalang.. hehe


Bebel Sikit : Haa..macam mana Abang Ben .. Boleh tak masuk dalam list Abang Ben tue? Dah lama mengidam nie.. hehe..

5 comments:

~ Ann ~ berkata...

pergggghhhhhhhhhhh....... asal lak?? aku nak bersama orang kampung sekali.. alaaa.. daling ku love love love!

~ Ann ~ berkata...

eh salah faham lak... ahahahaha.. ok geng, jom kita terjah blog abg ben akuuuu!

Amir Izzat berkata...

haha..ok2... salah pahm pulop..ish.ish.meh terjah! ahaks.

Kepala Bergetar berkata...

..belum lagi masuk list..

Amir Izzat berkata...

belum ke? tunggu sat gi kot..sabar.. hehe ^^

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??