Jom Terjah Mzhany!


Malam nie sesi terjah follower yang ketiga. Maaf ar kepada follower Amir Izzat. Kerana kesibukan aku tidak sempat nak terjah korang. Maaf ar deh. Ini pun terjah sempoi-sempoi je. Lagipun,kalau aku terjah aku tak akan kritik korang lagi sebab aku nie blogger baru. Malas lah nak kritik korang. Nanti dikatakan berlagak pulak. 


Baik! Aku sebenarnya keliru dengan blog nie. Sama ada nama blog nie Suamihanyisterizaki ataupun Hanybunny menulis. Memang keliru. Aku cuba la cari nama blog nie. Yang aku nampak Mzhany. Mungkin itu nama blog beliau kot. Kalau salah,perbetulkan ye.Telah beblog sejak May 2009. Sudah lama la dalam bidang ini. Rasa tak layak pulak i nak komen. hehe..


Aku rasa blog ini okay lah. Tak perlu banyak kritikan. Menggunakan template yang serba hijau. Tenang je mata memandang warna hijau..kan? Hijau itu damai. Kebanyakan blogger amat suka warna hijau.. bagus lah.. hehe... Blog ini aku rasa kisah suami isteri. Mereka telah berkahwin pada 31 July 2009. Wah! Selamat pengantin baru...agak terlewat gak nak ucapkan nie..tapi masih baru la kan? kih3.

 [Selamat Pengantin Baru.hehe]

Hurm. Tulisan dan entri pun okay. Nak komen pun tak susah. Erti kata lain semuanya perfect.. Banyak jugak info  dan cerita kat blog Mzhany. Aku sebenarnya tak dapat banyak info nak diceritakan. Disebablan masalah broadband,aku terpaksa menggunakan wireless. Oleh itu,terbantut la sedikit terjahan aku kat blog nie. Lambat nak loading. 

Apapun,selamat maju jaya kepada empunya Mzhany blog. Btw,terima kasih jadi follower Amir. Oh ya! Follower blog Mzhanny dah capai 99 orang. 1 orang lagi nak sampai 100. Apa kata korang yang berminat dengan angka 100 tue..Ambil je. Cepat-cepat. Nanti orang lain rembat. hehe.. Jarang tau nak dapat number nie. Baiklah..Kalau korang nak tahu lebih lanjut... Jom Terjah Mzhanny

Hey Blogger. Jom kita bantu sesama blogger.. amacam?

6 comments:

Eciz berkata...

dahh selalu jengahh belog nii. heheh

Amir Izzat berkata...

ye ek? baguh la... haha.... banyak lagi nak kena terjah nie..

kenwooi berkata...

sweet =)

Amir Izzat berkata...

sweet..hehe..terjah la Mzhany.. hehe..thanks ken..

suamihanyisterizuki berkata...

amir...thank u yer...umm mekasey, ha perasan jugak pasal loading slow tuh, nak kena housekeeping nih ;)

Amir Izzat berkata...

most welcome... setakat nie je mampu terjah.. haa.. nanti kasi bersih semua..biar ringan. hehe.. thanks gak.

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??