Oh Nuff! Terima Kasih!!!


Wah! Gembira sungguh hati hari ini..walaupun diselubungi banyak masalah dan keletihan. Nuffnang telah merubat sedikit hati ini. Mana tidaknya..Nuff dah up sikit duit aku. Haha. Tapi sikit je laa.. Rm 4.75 je naik. Hari tue..Rm 6.00.. Campur dua-dua dapat.....




[klik untuk tumbesaran!!]

Haa..dapat RM 10.75. Okay lah tue.. kan? Lagi bagus dari tiada.. Nanti kalau cek dah sampai rumah. Nak belanja korang makan gula-gula lah.. hehe

Nota kaki: Follower AMir yang bertuah.. Anda akan diterjah.. Siap sedia la nanti. Jangan kecil hati pulak!! Kih3.. :)

17 comments:

amar haziq berkata...

waa...murah rezeki
pasni boleh lah wat contest..haha

jangan lupa jenguk blog saya k =>
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

ladymiaka86 berkata...

urmmm.. bertuahnya..
leh anya x, camne nuff ni berfungsi?? sy ade je nuff ni tp xtau camne ianya berfungsi.. mane nak tau dpt earning ke x?? huhu.. sorry bertanya.. thanx kalo menjawab..

Amir Izzat berkata...

hehe...duit ciput je.. kuang2... haa... sat gi maybe amir akan wat sesi terjah blog Amar.. tunggu... kih3

Amir Izzat berkata...

erm...Amir pun tak tahu juga la. Nuff nie berfungsi melalui iklan/kempen yang dia buat kat blog kita. Amir pun tak pasti camna boleh dapat duit dari kempen nie. Kalau nak tahu dapat earning. Ia ada tulis kat eaning lam nuff tue. tak pandai nak explain. yang nie kempen je. kalau buffered earning. income masyuk lagi..kot... sorry la kalau jawapan saya tidak menepati

knowg berkata...

wawawa amir, nak siket duet.. ;P

Amir Izzat berkata...

knowg..amik la..xkesah..kih3

AISHA SAAD berkata...

cepatnyaa jadik banyakk!
aku punya baru bape senn jekk! huaaaa~

Amir Izzat berkata...

cepat? haa..xlah..aku klik sendiri je tau..lain kalu lau nak banyak..klik je..kih3

jfook berkata...

Wow, congrates!!

Amir Izzat berkata...

jfook@ hehe...thanks bro...

suamihanyisterizuki berkata...

hehehe,

sikit sikit lama lama jadik bukit...

nebular berkata...

Ok lah tu........promote kat member untuk click lebih sikit. StayTune

cikgu isza berkata...

dah dua minggu takde sebarang penambahan.. :(

tetiba jadi mata $_$

kenwooi berkata...

cool.. all the best! keep it going! =)

Amir Izzat berkata...

Nebular@kui3..ha..nak pomote member ar nie..kih3...
Cikgu!!! jadi mata duitan? wah! bahaya nie..hehe..sabor cikgu.blog cikgu popular.kompen dapat punyer.

Kenwooi.. hehehe..thanks!!

-i pun jadi mata duitan gak...kih3-

Dya berkata...

wah, bestnye dpt duit dr nuff...dya hairan la, dya dh join nuff..then, 3 minggu pertama ads keluar kt blog dya, tp rabu lepas tiba2 je semua ads skali ngan poll dh ilang.. buat pengetahuan amizzat, dya baru je dpt rm0.50 huhu cdey....in case amizzat tahu sila komen balik yea, thanks !

Amir Izzat berkata...

erm...,best gak ar sikit.tue pun tunggu bape minggu dah. erm..,ads? haa..Dya mesti tukar template baru kan? Mustahil lah ads nuffnang xda.. dah letak kod belum? amir pun kurang pasti kes Dya nie.. Sila jwap.. nak tanya lebih detail nie

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??