Blogger Bodoh Mulut Cam Longkang!!!

Lu bikin panas la bai... Bengong betul kau nie. Sal kau kacau idup aku wahai blogger yang tak otak? Yang berfikir macam budak dajah 1! Aku rasa budak darjah 1 pun tak berfikir macam kau yang sengal nie!! Aku tak kacau pun idup kau!! Aku tak pernah pun kenal kau! 

Apa pasal kau nak kacau idup aku ha?? Hey bro!! Lu ada otak lu pikir la.. tak kan guwa nak ajar gak..adoi..lu nie bikin guwa sepanas panasnya!! Tapi gua tak termasuk dalam perangkap lu la bai..lu nak psyko je..Guwa tak kesah.. cuma...

Cuma guwa nak tanya lu..pesal mulut lu macam longkang ha?? Lu tak boleh jaga elok-elok ka? Lu tak boleh ka simpan kata-kata sampah lu dalam hati? Kalau nak luahankan sekali  pun..berhemah bro!!! Ee...geram aku!! Eh...lu dari Malaysia ka? Baik lu blah laa..bikin kecoh saja... Dah la tak da tatasusila.... tak bersopan. Lu nak perang sama guwa? 

Ok...kita mulakan...lu kacau guwa..guwa balas balik...tapi guwa ada akal..Guwa tak men ar cara kotor macam lu. yang hanya sumpah seranah. Dasar otak sempit!


Bai..lu kata guwa lahnat? Okeyh..guwa tak kesah lu nak kata apa..tapi sukati guwa la nak komen!! Lu apa cita mau ganggu guwa??? Hahaa...guwa tau...lu gila traffic... amik laa...guwa wat entri nie pun nak bantu lu... ok? Nyah la lu.... Ada ubi ada batas....satu hari akan datang balasan kat kau!!.. Guwa nak tegor lu..nak kasi lu sedar.. Makasih!! Assalamualaikum!!

p/s:
Marilah sama-sama kita berdoa agar blogger itu sedar akan kesalahannya... 
p/s:
Kalau anda suka ayat sumpah seranah blogger itu..sokonglah..kalau tak suka..sila kecam abis abisan... terima kasih. Allah itu Maha Adil..
p/s:
Aku rasa..ayat aku ok lagi kot dari ayat blogger itu yang tak bersekolah!!!
p/s:
Sapa yang makan cili..dialah yang terasa pedasnya...

13 comments:

ohmywtf berkata...

lol..sabar bro :-)

Nuril berkata...

lol..
sbr...
biar je org mcm tu,
org mcm tu besenya jrg gne otak..

Anak Perak berkata...

Sabar bro.aku tgk lu mcm dah termasuk dlm perangkap dia jer dgn bt post ni.sabar k.

abangcute berkata...

owh yang ni lagi ko dapat kawal ni..ko belum jumpa seorang blogger plagiat namanya taufikmansor dia ni memang hampeh sehampeh ..dia pandai main psiko dengan kau kata dia minat blog lah apalah...kononnya nak ambik perhatian..kalau..blogger macam tu tak boleh dibaik sangat nanti susah

Cpija berkata...

waaa, kja hampeh mcm ni pun ada ke??? dia ckp org desperate nk traffic! abeh dia buat post mcm tu, xke nmpk sgt desperate nk minta perhatian org! so traffic dia pun up... ceit!! tu la org ckp,ckp org dia yg lbih!

senorita_alynne berkata...

byk'n bersabar keh :)

canon powershot digital camera berkata...

sabar aja ya....

Eciz berkata...

da nama pun dia mencikkk SA. jadi dia mencikk laa komen2 cam amir ni hattoii.

dah dah jangan ngamuk la mer. nampak kelemahanmu di situ.

saya nanak musuh ngan amir sebab mereka berbalah nii

skang saya ngaku saya sokong pihak ituu

ada benarnya mer

saya nampak sndrii

amir sabar k?? senang2 tak payah layan okeyy??

nanti amir ngamuk lagii saya takut da nak jengah belog amirr

cmne nak jadi pengkomen tegar lagii kan? kan? ececece

sabar mir k? kita tetap kawan kan? kan? ;))

AMOI KUSUT berkata...

relax sudah bro..
tak perlu layan..
lps ni amir buat entri pasal amoi lak yeee.
hahaha

Amir Izzat berkata...

Semua:

Amir bukannya ap.apa pasal dia libatkan amir dan sumpah seranah amir? Lahnat??? amir xkesah dia nak gadoh dengan sapa-sapa.. tp dia libatkan amir..

Eciz...sy xngamok pi geram..blogger tue benar tp xpikiq panjang.. ok2..

Amoi:
kejap lagi ak terjah..kih3..

sy xemo..sy luahkan saja..agar blogger tue sedar..kalau la dia baca..

kalauu anda terlibat..anda tentu marah kan? xpasal-pasal kena sumpah.. sy ingin tegaskan disini. saya tak sokong sapa-sapa..sy hanya membela diri dari mulut blogger yg cm longkang tue..xkesah la apa yg dia wat kat Ben... tp dia kutuk sy..

so,sy luahkan perasaan sy. INi pandangan dan luahakan saya.

btw,terima kasih atas nasihat kotang... amir hargai...

~NURUL~ berkata...

fiza like post ni?? aduh tak ingt bila likenye.. tp rase macm pernah bertandang ke sini.. :)

apa2 pon kalau fiza pon boleh jadi angin.. macam semalam ada terbaca blog sedara ni.. memang bagus dia bagi blogpost teguran kpd blogger tapi janganlah sampai nak guna perkataan "BODOH" n macam2 lagi.. niat dah baik, tp entry tercemar dengan kata2 negatif. RASENYE ITU LEBIH SAMPAH!

kalau fiza akan turut tny balik kat hamba Allah tu.. "ko taknak traffic ke?" heheheh

sekadar berkongsi

shapoji berkata...

tak payah lyan...tue page dier...kat page ko pon ske ati la kan....
tapi dier mmg kurang ajar lah....
ske ati la nak bace post dier!!!

hellioz berkata...

gwa sokong,
mamang lahnat sungguh kan?

gyahahahhahahahahahhaah~

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??