Geng Blogger..Kau Menyusahkan Aku..


Hish! Geram betul! Tadi,dengan hati yang gembira aku bukak la Geng Blogger sebab dah semalaman tak online. Tapi bila dah bukak. Ades..keluar pulak benda kat atas nie. Geram weyh. Menyusahkan betul. Setiap kali  refresh,keluar benda nie. Memang menyusahkan. Siapa la punya kerja nie? Kalau nak buat pun,fikir la perasaan orang lain tue. Kalau nak hack betul-betul,hack la. Nie tidak,kena buat pengumuman jugak ka? Aduhai..Malang weyh. Kepada yang betanggungjawap,anda buat anda tanggung dan anda ubah. W'salam.

10 comments:

Tn.Punya berkata...

kepada yang nak tunjuk teror..kena suka buat kacau dalam gengblogger ni..kalau nak tunjuk pandai g hack FBI punya site..kalau berjaya hang memang teror..ni sesama kita orang melayu pon nak belagak..kepada yang buat ni.. aku cabar hack blog aku..

Amir Izzat berkata...

Tn.Punya:
Wah..marah nampak??? Relaks.. mungkin hanya gimik kot. Ada lawam web Oh .tidak kat situ. Tapi geram gak ar..menyusahkan, erm..kalau hack FBI punya site.mmg terer la tapi kalau hack blog kau..lagi terer..hehe..

Roronoa Zoro berkata...

@ Tn.Punya,

wow wow!! relax.. setakat blogspot tue amat kacang untuk hack bro.. jgn cakap sombong.. kalo kena betol, naya ko bila dia drop semua content.. huh!!

hacking nie adalah salah satu untuk menguji tahap keselamatan web tertentu.. owner web akan pertimbangkan ianya sebagai ujian agar dia memperkukuhkan web dia.. kalo ko kecoh2 pon x guna juga.. sebb bukan ko punya webs. ko x rugi apa2 pon...

javascript yg dia keluarkan tue adalah bukti yg dia dah hack.. kira bagus la dia x drop content.. itu dikira hacker yg baik tahu??

cakap siang pandang2, cakap malam dengar2..

tmukmkd berkata...

@zoro aku tak pasti la dia hack ke tak.. tapi bagi pendapat aku.. dia tak hack pun. dia just masukkan link ke fail js dari web lain dalam forum je

apa pun aku pun dah tulis dalam blog pasal ni :D

Amar Amirah berkata...

@Zoro, mana ada hacker yang baik. hikhik. Kalau dia baik, dia tak hack lah, dia pegi cakap je elok2 dekat admin gengblogger...:D

Roronoa Zoro berkata...

@ tmukmkd,

thx bro atas pendapat.. mmg ini bukan hack sebenarnya.. kalo nama sebenar ini adalah injection.. cuma aku sebut hack sebb ramai antara kita masih x paham apa itu hacking sebenarnya...

p/s: glad u understand..

@ Amar Amirah,

ada jer.. cuma dia x dipanggil hacker lah sayang.. hacker baik akan disebut network security @ network defender... haha...

Amar Amirah berkata...

Owhhhh2, hebat nama tuh! network rangers pun sedapp jugak tuh..:D u panggil i sayangg...auwww3

Amir Izzat berkata...

terima kasih korang!! wah..ada orang panggil sayang tue..hahaha..

~Ann~ berkata...

euwwwwwwwwwwwwww.. ye ke?? alahaiii aku tertinggal bas lagi.. agagagaga.. ari ni takde masa nak g GB la awal pagi.. sebok hal umah tangga.. ngahahaha :P

Amal Asyura berkata...

mmg dengki punya orang hahaha....

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??