Jom Terjah Blog Bebelan Sampah!!

Salam..apa khabar bloggers diluar sana?? Apa perkembangan dunia blogger sekarang? Okay ke K.O??? Malas lah nak cakap sal nie..Malam nie aku nak terjah blog Bebelan Sampah. Ha! Kepada tuan blog Bebelan Sampah.. Anda akan menjadi mangsa Amir sekarang. Hahaha! [ketawa orang jahat].


Apa yang menarik sangat tentang blog Bebelan Sampah nie? Dari nama pun dah tahu..semuanya Bebelan Sampah. Cops! Itu sampah bukan sampah talak guna ow..Itu sampah aa..manyak ilmu.. Ye ke? kih3.. Bebelan Sampah adalah personal blog. Blog ini tak lah menarik pun..jangan marah..gurau jerk. Tapi tuan punya blog menarik! 

Blog Bebelan Sampah adalah milik seorang gadis yang bernama Atifah a.k.a Kak Tfa. Aku panggil dia kak Tfa sebab dia lebih tua dari aku..Umur dia...42..bahagi 2.. pandai-pandailah kira yek.

Menggunakan template yang ala-ala pink. Memang pink colour pun.. Menarik gak.. Blog Bebelan Sampah kadang-kadang emo..hehe...Kadang-kadang lawak..kadang-kadang..aku pun tak tahu nak kata apa. Yang penting..kita gembira apabila membacanya... <--ayat bodek... kah3... aku cakap betul nie.. Wa tak men ar tipu-tipu nie..

Tidak kira apa yang kita tulis..yang penting kita happy!!! Ha! Apa tunggu lagi.. Meh la..korang pi tengok sendirik.. Okeyh???? Jom Terjah Blog Bebelan Sampah

5 comments:

Tfaaaaaa berkata...

akakakakakkaa..malu aiiiiiii

kuang asam yeerr..gelak jahat.pang kanggg.haha

tengsss.. ;)

awww aii maluuu*blushhhhh gilaaa*

Miro Armyrule berkata...

kahkahkah..blog cik tipah yg sengal

Tfaaaaaa berkata...

shadap yuuuuuuuuu

nikon camera berkata...

hehehe,....
luchu photonya....
salam kenal...
met pagi juga....

mizzura berkata...

terjah..jgn tak terjah..haha..

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??