Hebat Sangat Kah Budak Ini?

[gambar sumber dari sini]

Fenomena cerita Adamaya kini melanda seluruh jiwa rakyat Malaysia. Tak kita yang tua atau yang muda. Yang tua tue aku tak tahu la. Sebenarnya,aku jarang menonton tv. Aku tak suka membuang masa menonton tv sebab banyak sangat cerita dari seberang..Lepas tue pulak,iklan yang entah pape..Berjam-jam iklan. Cerita tak lah panjang sangat..tapi iklan yang lebih-lebih pulak. Spoil my mood betul lah.

Ok! Bercakap pasal cerita Adamaya dan si kecil cilik Mia Sara ini. Aku juga tak pernah tengok cerita Adamaya nie..Kalau ada pun mungkin tidak sengaja..tertekan. Dengar kata..cerita nie best? Betul ke? Itu hak masing-masing la nak menilai... kan?  Mia Sara? Betul tak aku eja nama dia nie? Mana lah tahu salah.. 

Baik! Mia Sara..kanak-kanak kecil yang semakin popular dan digemari ramai.. Banyak blogger buat entri pasal adik kecil kita nie.. Hebat sangat ke dia?? Aku tengok biasa je lakonan dia..Mungkin dia cute kot..sebab tue ramai yang 'tergoda'..haha

Persoalannya..Hebat ke? tue je... ahaks.. 

13 comments:

asmaria berkata...

alamak... jadi itik bukan bunyi wooo woooo tapi quek quek quek

eNaSaN berkata...

mmG hebaT hik3...



chUmil bdK nie....


salam singgah

AnWaRnAiM berkata...

ctew ni besh...hu3

SHaFiQa berkata...

bukan stakat comel la...tapi dia pandai..jarang budak umur 4tahun petah camtu..anak buah sy tak pandai berlakon cam dia..tu lah kurniaan & bakat..(^_^)

Amir Izzat berkata...

haha..ye ke? barulah amir tau.. mesti korang nie peminat setia.. kompem! hehe...

adilah syabirah berkata...

hebat mungkin tak . sebab die masih kecik lagi kan . byk lg kot die bolehh belajar . alahh mia sara ni comell tau mcm sy . KAHKAHKAH . tp act lakonan die not bad laa . even 1st drama die berlakon dah menjadi tauu . sume org sukee . biase laa bdk2 berlakon kan jgn laa compare ngan lisa surihani pulekk . mmg tak laa .

Nurika Jianie berkata...

indahnya paras wajah anak kecil ini.. jatuh hati melihat keletahnya jua..

Amir Izzat berkata...

comel macam adilah? ye.saya setuju..hehe.. tp takda lah nak bandingkan dengan lisa.. nanti nak tengok lah citer nie... :)

Ha! Nurika? nice name... mmg indah..sayangnya masih kecik.. kih3..

kenwooi berkata...

the girl is adorable.. and getting fame soon? =)

Nisaeciz berkata...

amirr!! hebat sangattt!! arghhh! hahaha. saya dah nak gila lama tak tgk cite ni. cehhhh. padahal baru 3hari. lusa da tayang semula. mia sara tuuu comel sgt2. manja, eiiii! i likee!

NISECA suka merapu

Amir Izzat berkata...

Kenwoii... erm...i cant understand..wait2.. nak cari kamus.. hehe...

Eciz... huh? Dah nak gila? jangan..nanti kena antar ke tanjung rambutan.. hehe.... cter nie best? erm..,bila ditayang..nak tgk lah.. hehe.... bagus2....

AiZ berkata...

die cute ^___^



komen i punya entry juga ye ^___^
klik kuat-kuat>>Apabila seorang blogger marah

Amir Izzat berkata...

haha....betul tue Aiz

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??