Banyak Masalah Bila Nak tukar Template..

Erm...hari nie aku tukar lagi template..banyak yang aku tukar..aku tukar bukannya apa..xnak sama ngan orang lain. pastu..bila dah tukar banyak masalah plak..adoh2.....korang tengok la sendiri kat blog aku nie..tentu da masalah... bila dah banyak masalah..rasa malas pulak nak edit...

1 comments:

AiZ berkata...

blog ni perlukan template yang simple dan boleh menonjolkan kandungan.. :)

u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??