Kenapa Aku Suka Update Blog?




Salam gengs! Korang perasan tak yang hari ni banyak kali aku update? Tak kira pa isu sekalipun aku post kat blog nie. Kenapa ek? Haa…nie lah nak bagitahu. Sebenarnya aku dah punya keazaman,aku nak taip banyak-banyak. Aku tidak mementingkan komen tapi aku hargai. Aku tidak pentingkan trafik tapi aku perlukannya. Aku tidak perlukan duit Nuffnang tapi aku inginkannya. Hehe.

Sebenarnya aku suka menaip. Ye! Tambahan pulak dah cuti. Time cuti nie aku nak jadi blogger tegar yang sangat tegar. Aku menaip apa yang aku rasa. Aku post apa yang aku rasa sesuai. Aku akan bagitahu korang informasi terkini tapi aku nie jenis yang lembap sikit. Tv tak tengok langsung sebab bosan. Hanya surat khabar yang menjadi bahan bacaanku.

Berita lagi la aku tak tengok. Tak ada masa beb..sibuk dengan blog.hehe. Makan? Jarang jugak. Berat aku dah turun 4 kg. Jeles tak? Jangan jeles..bersenam itu bagus. Aku selalu gak bersenam tapi sejak mula cuti hari Jumaat nie aku belum keluar jogging nie. Risau gak berat badan naik semula.

Baik! Korang tahu tak kalau kita update blog setiap masa…orang yang datang tidak akan putus. Datang mencurah. Aku nie blogger baru,yang datang tak lah banyak mana. Tapi aku ikut kata-kata Ben..Apa ek? Aduh lupa lak. Macam nie kot ayat dia ‘’Korang jangan hairan dengan blogger yang banyak update entri. Strategi tue.’’ Ha! Begitulah…

Bermula cuti nie..aku akan update blog setiap masa. Banyak cerita yang hendak aku kongsikan. Lagipun aku nak belajar cara menulis entri yang berkesan. Taka pa lagi..sekarang nie lagi baru. Tetapi dengan sokongan korang je lah aku akan berjaya. Faktor yang menyebabkan aku suka sangat post entri baru nie adalah kerana aku gila trafik. Ye! Aku gila trafik…tapi tak lah segila blogger tue.. Haha..

Blog ini bagaikan catatan hidupku. Tempat untuk aku luahkan perasaan.. Ada orang cakap ‘’Blog aku..sukati aku laah!!!’’ Haa..tapi aku bukan macam tue. Aku nei jenis yang berhemah diblog tapi tidak di jalan raya ye. Kih3..

Apabila aku dah luahkan apa yang aku nak luahkan..aku rasa lega. Baiklah! Mulai arini aku nak post entri syok sendiri. Entri emo..kasi release tension sikit..hehe…. Selamat Maju Jaya Blogger Malaysia!!

p/s:
Oh ya! Tajuk aku betul ke tak nei? Jangan dilabel blogger tajuk je gempak..hehe…Kalau boleh tunjuk ajar lah ye. Tunjuk ajarku sifu!! Kuang3..

3 comments:

~Ann~ berkata...

wah wahhhh... cliche ngn new topik aku laaaaaa... pewitt.. amir laling memang suka polow polow me ek... haha :))

kenwooi berkata...

i only update fastest once in 2 days.. lol =P

Ena berkata...

heheh..

tak pe la.. sy pun suke tulis apa saje yg sy suke.. dulu da juga ber info skrg ikut suka saya je nak tulis apa.. huhu

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??