Gambar: Periuk Kera


Gambar ini diambil dari facebook DSLR Club


Gambar asal.

Korang nampak tak perbezaannya? Tetapi yang pasti..Aku teringin sangat mahukan DSLR. Lihatlah gambar di atas. Cantik kan? Duit aku baru ada RM300. Hendak beli Nikon D3100 yang baru itu harganya RM2000 ke atas. Sebenarnya nak ambil Canon 550D. Tengoklah dahulu..

Kalau duit cukup,ambil Canon 550D. Kalau duit cukup cukup makan. Ambil Nikon D3100. Kata otai.. Belajar dulu skil baru ambil kamera yang gempak dan hebat. kan? Memang tak sabar nie.. Oh ya! Boleh ke beli DSlR bayar ansur ansur? Kalau boleh,sekarang ini pun aku sambar..Hehe..

Korang ada DSLR tak? Model apa? Mesti best kan? 

3 comments:

Hasrol Nizam berkata...

awek aku ada d1000 canon.. dah ada dslr ni, rajin la dia outing pergi belajar tangkap gambar.. nnt jgn duk main sorang2, kena belajar dgn org lain jugak :D

Pendapat anda?
Kenangan cuti sekolah aku dulu-dulu

iszieylyanziy berkata...

d3100 cute kan,,,kecik sikit,,,then gmbr pon nice,,,

tengkorakemas berkata...

memang cantik woo..teruskan berusaha, selain nuff, join juga contest mana tau ada rezeki dapat cash

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??