Artwork : T-Shirt Aku Budak Blogger


Assalamualaikum wahai pembaca blog Amir Izzat sekalian. Apa khabar kalian? Sudah makan atau belum? Kalau belum jom makan! Hehe. Sebelum itu, amir hendak tunjuk kat korang t-shirt "Aku Budak Blogger' yang Amir hasilkan sebentar tadi selepas beberapa jam mengerah idea. Sebenarnya ringkas sahaja. Oh ya! Aku sebenarnya konpius nak susun design tu. Jadi, nampak kebawah sangat. Sila tegur ye. Hehehe!

Pada mulanya hendak hasilkan stiker "Aku Budak Blogger' tetapi jadi T-Shirt pulak. Haha. Lain kali pula nak design stiker blogger atau button. Nanti boleh tempah dan pakai. Hehe. Amacam? Apa kata korang? Kalau ada idea atau apa-apa yang kurang. Sila nyatakan. Nanti boleh buat yang lebih bagus kan? Okeyh? W'salam.

p/s: bersyukut ke hadrat ilahi kita dapat hidup hari ini.

18 comments:

Anwar Naim berkata...

boley thn la..smart2..cma kt ats nmpk kosong..huhu

fara_dikri berkata...

err , tshirt ni boleh tempah ke x ? huhu

Ajeyy Khalid berkata...

Perggh !
Cun bro ! Hik3
Buat la print . leh wak bisnesss . ahha

mzhany berkata...

waaa dah ada tshirt cayalah amir...

eiysya zasya's berkata...

design lawa daa.. tapi, tulisan kuning tu, macam tak menyerlah sgt kot..

hans berkata...

sokong komen Aqnaim

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

Izwan berkata...

boleh kembangkan jadi bisnes ni bro.. then wt customize utk URL.. kalau blogger nak tempah, leh letak URL blog dia.. tapi leceh plak company yg print ni nnti..

cik violet berkata...

cantek weyh..bole tempah ke? hehe

emieysandra berkata...

lawa-lawa..pndai mndesign eh, guud! :D

tengkorakemas berkata...

ini design belakang ye?pada pendapat aku belakang ni org buat kecik2 je..hu2 tapi kalau ini design depan maafkan aku ki3..

tak hantar ke rekatee.com ke?nanti aku nak buat entri pasal rekatee lagi hehe

ara berkata...

waaahh..
semart
=]

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

woit, lawalah ... sikda pun aku nangga baju ya kat pasar nun! huhuhu ... standard sik baju ya? mok jua, kacak! hahahah! :P

aq islam berkata...

wah cantik!.. tapi kecik kan cikit la.. besar sgt kalau nak letak kat depan.. t, dh ciap nak oder satu ea..

wan muhamad berkata...

cantik dah tak tahu nak komen hehe

Tok Esah berkata...

lawa r.. nak jual ke?? kalau nk jual gtau tok yer..


Tahniah Malaysia Juara, Esok Cuti??

hans berkata...

P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

wafa cw berkata...

honestly,... think its too crowded... nice try btw.
wafacw @ earn extra income

Liza berkata...

love ths t-shirt but masalahnyer saya dah tak budak lagik

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??