Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net



flash header contest


Assalamualaikum! Berita baik untuk kalian yang mengidamkan header yang bergerak-gerak macam Hans Punya blog(header baru nie beb!) dan Ayeem Ayam. kan?kan? Tidak lupa juga header Ceym.net yang cantik.. Kalau letak coursor mouse kat situ. Boleh keluar cahaya.

Baiklah. Tanpa membuat masa yang banyak. Mari kita baca sedikit info tentang kontest ini.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Buat satu entri khas tentang contest ni bertajuk “Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net“.
  2. Letakkan banner di dalam entri tersebut serta linkan ke entri ini.(banner leh amik di atas entri ni)
  3. Letakkan banner di sidebar serta linkan ke entri ini.
  4. Jadi follower ceym.(kempunan follower :) )
  5. Tag 2 orang kawan. (pastikan dia dapat tau)
  6. Tinggalkan URL entri anda di komen ini.
MENGAPA PERLU JOIN?
  1. Tak nak ke header flash? Orang nak bagi free ni. Takde lagi tawaran header flash free.
  2. Sanggup ke bayar upah designer berpuluh-puluh, beratus, beriban semata-mata header flash ni?
  3. So rebutlah peluang ini :)
KRITERIA PEMILIHAN PEMENANG “BERTUAH”
  1. Dah nama pon pemenang “bertuah” , so, pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan undi.
  2. Cabutan bertuah ni akan dipilih berdasarkan Konsol Cabut Ekor
  3. Senang je kan, jsut buat entri, pastu tunggu bertuah ke tak.
Tarikh tutup : 31 Disember 2010, (jika sambutan menggalakkan, akan dilanjutkan). HADIAH juga akan ditambah jika banyak penyertaan.

***** 

Mudah sahaja kan syaratnya? Aku memang sudah lama mengidamkan header macam ini tetapi aku tak pandai membuatnya. Nantilah kalau ada masa,pergi kedai beli DVD Adobe Flash dan belajar setekun mungkin. Dimana ada kemahuan disitu ada jalan. (bukan highway). 

Jadi, aku dengan bangganya mengetag 

1. Kawan baik aku, Aq Naim (realiti atau maya)
2. Bro Lokman Hakim yang cool. Hehe.
3. Korang yang sedang membaca.

Oh ya! Follower aku dah 700 orang. Jom kenal dengan follower ke 700. Cik Haniz.

Nota: Bagai pucuk dicita ulam mendatang. Terima kasih Ceym.net

6 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

aku xpenah join contest ape2,,sebab aku mmg xpandai,,

haha,,jap2 aku terjah blog budak tu,,,

Anwar Naim berkata...

tggu ko plak blaja flash..hak3

AMir Izzat berkata...

@LoKMaNHaKiMKaMaRuDiNhahah..ye la tue.join ar..nanti kalau dapat.. haa..rezeki2..

terjah jgn tak terjah!

AMir Izzat berkata...

@Anwar Naimapsal tunggu ak lak? ak tunggu kau je la..ko kena blaja..ak paksa nie..haha

hans berkata...

hahahah
best flash header nih
sebab gerak2
hehehe

P/S : Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

tehr berkata...

header jenis ni tak beratkan loading ke, amir?

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??