Facebook : Page I'm proud to be a Muslim Sebenarnya Milik Kafir Laknatullah. Page Penuh Dengan Kata-kata Kesat Serta Menghina Islam dan Allah. Allahuakbar!



Masyallah. Apa hendak jadi dah dengan dunia zaman sekarang? Terang-terang mereka menghina Agama Islam dan Allah.

Tadi, ada seorang sahabat memberitahu saya bahawa page ini milik kafir laknatullah kerana adminnya seorang kafir. Jadi, dengan perasaan ingin tahu saya  pun menerjah page itu serta merta.

Tahu tak apa yang saya lihat? Page itu penuh dengan kata-kata menghina. Jadi, saya menyeru disini bahawa marilah sama-sama kita membuat report serta menghalang page ini daripada terus mereka ideologinya.

Nama page betul..tapi pengisian penuh menghina. Oleh itu,barangsesiapa yang ada like page i'm proud to be a muslim. Silalah keluar dari page itu sekarang. Demi agama tercinta...

Macam mana nak keluar dan report page itu?

1. Pergi ke page I'm proud to be a Muslim.
2. Lihat pada kedudukan kiri page.
3. Tekan out..dan report.

Anda tahu bermain facebook. Sudah pasti anda tahu caranya. Tak sanggup nak like.
Nota:

Aku tak sanggup dah baca bila dia kata.. Allah...dia kata Allah..Sukar..sukar untuk ku lafazkan.

"Ya Allah.. kau bantulah kami membela agamamu..Sesungguhnya engkau Maha Berkuasa lagi Maha Mengetahui.."


14 comments:

Anwar Naim berkata...

ok..aq repport..thx 4 info bro~

Ciki berkata...

ya allah, mcm2 berlaku skrg ni..

AMir Izzat berkata...

@Anwar Naim.alhamdulillah..bagus ko nie...terima kasih sudi report.

Nur Areefah berkata...

pergi lah ramai-ramai report :)

hollowgram berkata...

kafir laknatullah.. berhati2 la like page kat facebook

Fyzal berkata...

thanks for the info bro.. nak kena report gak ni. tak guna punya kafir laknatullah!

Afizz berkata...

Gilalah!Most of them are jewish kot?

mzhany berkata...

amir terkejut akak tengok, seb baek akak xde like like sesuke hati nih. umm kena sebarkan nih...tq for da info k....

mera zati M.z berkata...

nauzubillah -.-

NUREZZAT berkata...

thanks bro! ezzat tak like pun..but ramai kawan ezzat yg like.. so, ezzat dah inform kat diorang..

MasyaAllah...

cik @!en berkata...

ramai yg sesuka hati je men like2 kt fb nie.. adoyai...


bdw. thank inform..

hans berkata...

nasib aku xjoin group tu

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

AMir Izzat berkata...

@ciki..itulah..mereka mula berani menyerang KITA

@Nur Areefah.jom..bagitahu sesiapa lagi.

@hollowgram..betul tu..tak boleh sesukati hati like..bahaya.

@Fyzal..sama-sama..jom! terang2 lagi mereka menghina tue...

@Afizz..ya kot..tak pa..kita pi report dulu.

@mzhany..kak..amir lagi la terkejut..byk kwn amir yg like..dah bgtau tp xdak respons pun.


@mera zati M.z...wallahualam.

@NUREZZAT..dah bagitahu? bagus2.. biaq suma pi report n unlike..huhu...

@cik@l!en.. betul tue..padahal page tu tak betul..tapi byk kan org like?? hoho

@hans..samalah kita.kalau join? fuh..

NAZRUL AHMAD berkata...

ye saya akan report.hehehe

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??