Pening Gak Main Benda Nie..

Hurm..inngatkan senag..Tapi payah jugak..Duk cuba dari tadi tapi tak jadi-jadi..Aduhai..nak buat apa lagi ya? Nasiblah..teruskan juga..alang-alang bah...

Tapi pening gak ar benda nie.. Duk cuba sana sini tapi tak faham..Kalau salah,terjahanam aku..Nanti tersengsara la... Tak apa..Kena buat gak benda nie..kalu tak..tak tercapai la impian ko Amir.. Ahaks.

Nasib baik jumpa website nie..Boleh la malam nie aku cuba 'main' puas-puas.. Kasi power sikit.. Kasi orang lain terkejut  dengan apa yang aku buat.. Walaupun benda nie susah,aku masih nak cuba. Dari tadi  duk download je kerja..

Selapas download,aku akan buat laah.. Hehe. Selapas siap,aku letak kat blog. Kasi korang komen.. Hikhik..Aku rasa nak buat banyak.. Ya la kan..dalam proses belajar guna photoshop..Walaupun pening-pening lalat..aku akan cuba.. Nantikan saja.. hikhik

16 comments:

syuE berkata...

laaa..ape bnde sbenanye? haha..

cikgu isza berkata...

ingatkan apa tadi..
:)

hans berkata...

apa benda lah hang main nih?
hahaha

P/S : Aku Maluuu

hans berkata...

benda apa sebenarnya weih
aku excited plak tiba2

P/S : Aku Maluuu

Pauh Putik berkata...

Gapo benda tu boh????

Nok nego kad raya ko??

pilihan 1 - gambar siti ngan dato k

pilihan 2 - aishwarya rai pakai tudung

bla bla bla

ngabe kokse doh kawe neh :p

sajo mari nyemok sinim

Linglung berkata...

gua mmg fail bab2 photoshop ni..nnt lu dah terer lu buatla workshop ajar org2 macam gua nie..

Yusoff berkata...

salam ziarah

hahah aku pown baru belaja guna photoshop cs5. aku download versi portable jek ,senang cite, x payah nk install2. google jer tutorial cs5 tue. bersepah2 tuto ader - rajin ngan malas jek hihi

salam perkenalan =)

Kie-yu berkata...

tungguuuuuu
hee ;D

Adha berkata...

bro..header wat pkai pe ekk?..smart aq tgk..aq wat asyik fail je huh..=0

nabilah berkata...

tertanya-tanya dalam hati apelah yang amir nak buat...

wanlayang berkata...

ceh.. aku ingat apa la yg susah rupanya photoshop.. photoshop best, tpi byk tool nak kena explore slalu..nak mudah skit leh gna adobe indesign mudah skit tool dia hampir sama, kalo nak expert gabungkan ketiga2 ni indesign,illustrator,dan photoshop. ok selamat maju jaya

ciEk NiENa berkata...

oh, photoshop rupa nya.. huhu

hans berkata...

selamat hari raya bro
maaf zahir batin

nak duit raya rm5 weih..hehehe

P/S : Download Lagenda Budak Setan The Series : Episode 5

nas berkata...

ape yang kamu main ek amir????
isk3..
kompius aku..
ehehehehehe


jom bace entri terbaru nas klik:

rumah terbuka serta tips menghadiri rumah

terbuka aidilfitri

r-mean berkata...

ape tuh?

blogsharih.com berkata...

jangan main-main nanti...eheh

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??