Buruknya Blog Nie!

Hish! Blog sapa yang buruk bebenor ni? Pertama kali masuk rasa nak keluar terus je la. Entri dia pun bukannya best sangat. Taip macam budak sekolah. Blog dia punya design pun bukannya cantik sangat. Boleh tahan tapi buruk bebenor. Hari tu pernah juga terlajak masuk blog dia ni. Warna lain..

Tak silap aku warna hijau. Tapi..pabila masuk je blog dia nie petang tadi. Dah berubah la. Header baru..Warna baru. BURUK! Tak cantik langsung. Tak ada citarasa langsung ar mamat nie.

Cuba bayangkan.. Header dia akan seorang lelaki berdiri memakai baju oren. Tak cantik.. Header pula warna warni dan agak serabut. Cantik ke? Tak cantik.. Dia kata dia guna photoshop CS5. Ok laa.. Boleh tahan..

Tapi masih buruk. Korang nak lawat blog dia? Ha,cuba pergi sini(jangan tekan).. Nasihat aku,toksah pi sebab buruk giler..

6 comments:

En iLham berkata...

pergh
blog ni ko kate tak cantik
aku punyelah mengimpikan nak design blog camni
huhu
nak buat tak reti plak
kalau xnak bagi kat aku
haha

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahahaha...

mengata diri sendiri ya amir?

;))

cikgu isza berkata...

elok jer.. memang susah nak puaskan hati sendiri.. apa lagi hati orang lain..

mffzone berkata...

blog xcantik xkisah sgt la ngan ko ni
tp yg buat kawe jelous iklan kat tempat ko byk sgt
bg tip la kat kawe

Kyuubi_85 berkata...

haha tau takpe x cantik.. haha.. x la.. cantik apa.. blog aku lg x cantik.. huhu

tehr berkata...

hehehe
tak apa mengata diri sendiri
tak ada sapa nak marah

kalau mengata orang lain... bahaya

Catat Ulasan

Awak komen je dengan ikhlas. Tak paksa pun. Amir pun tak pasti dapat ke tidak balas komen tu. Sibuk gilak-gilak bah! Ko guano gu? Bereh??